Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasta oluyoruuuumm!


Albatros

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar su an hasta olacagıma dair belirtiler var grip kapıda.Neler yapılabilir erken teshis i ben koydum fakat gittikcee ilerlemekte hatta burnumda akıntılar baslamak uzre.
Tavsilerinizi aliim ..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doktora gitmek en iyi çözüm. eğer ögrenciysen yarın okula gitme yat dinlen evde. eğer burnun akıyosa antistaminik içeren ilaçlardan alabilirsin. eğer çok yordun hissediyorsan ise ağrı kesici/ateş düşürücü parol/panadol gibi ilaçlar var onları kullanabilirsin. bol bol vitamin al. hatta varsa evde portakal suyus ık kendine onu iç. unutmadan bi de aspirin al varsa.
Benden bu kadar umarım başlamadan biter hastalık.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yarin okulumun ilk gunu ekebilirim ama ben hasta olunca bariz 1 hafta da gecmio.Off cok kotu ya Star Craft bile oynayamadım beynim dondu valla.Gripin attım bi tane bakalım zaman ne gosterecek...Ilaca para verecek halim yok daa suyu elektrii actıramadık ..Eve esya fln para yok..Pasocorba icenzi..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yılda 1 grip olurum veya hiç olmam.

bunun nedeni de kendimi yorgun halsiz hissettiğim anda 1 ağrı kesici + 1 c vitamini hapı alıp gece erken 10-11 civarları yatmamdır.
bu iki ilacı alıp gece erken yatıp da sabah hasta kalktığımı hatırlamıyorum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bol bol Tylol Hot.. Ben de de aynı belirtiler vardı, günde 2 tane içerek kendime gelebildim henüz başlamadan... Tabii bir gün sadece dinlendim yatakta.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...