BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Evet başlıktan anlaşılacağı gibi şöle bir iki haftalığına güneylere kaçıyorum Datça-Kuşadası maceralarına dalıp gelecem ha arada okul açılacakmış "Screw you school I'm going to Datça!" diyerekten tatil moduna giriyorum. Bu sene zaten Can baba ve Badem festivallerini kaçırdım onları da bi telafi edeyim. Eh bir olmadı iki hafta içinde berlki görüşürüz belki görüşemeyiz kalın sağlıcakla. Sizin içinde sıcak kumlardan serin sulara atlarım üzülmeyin ;) *!Hawaii gömleğini, şortunu ve sandaletlerini giyer. güzel bir müzik koyar ve sahneden ayrılır* Beach Boys - Surf in USA[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 İyi Tatiller Baba öff bize gene okulun tozlu yolları :([hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 iyi eğlenceler..[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hadı bakalım gule gule bana ne getırcen ordan[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 iyi tatiller falan dicem de herifin girdigi bölüm de zaten tatil yapıyosun gibi bişi dersler kolay heryer kız dolu cıkış da bi minibüs ile 15 dk da bakırköy meydandasın , bi otobüs le 30 dk da taksimdesin herif en kral yere girdi bizim orası diye sölemiyorum :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 eywallah dyna 21:15 de kalkıyor araba gidiyorum datçalara[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: Llama, 22 September 2003 13:53 tarihinde demiş ki: hadı bakalım gule gule bana ne getırcen ordan[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... ehehe aç ehe[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 güle güle git sevgi kelebeği[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bögühügühügüggügü[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 badem ve kekik getirirm :) teşekkür erderim can ciğer kuzu sarmaları[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 oranın balı güzeldir ;) ben de çok severim yani...[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Oh elalem gitsin tatile, biz ders kayıt peşinde İzmitlerde sürünelim:) Hadi iyi tatiller[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 *Boba Fetten odunc aldıgı gıysılerı takar takıstırır otobuse bınıcegı an topuguna sıkar* Datcada topuk a sıkmak adettendır *roketlerı ıle yukarı yukselır ve gozden kaybolur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 datçada dötün doncak,+ şu sıralar hayalet şehir görünümündedir.tabi sen şu anda yoldasındır o ayrı mesele :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 tatiiilllllllllllllllllllllllllllllllllllll oss mode on[hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 sağ ve salim olarak vardım, hava çoook sıcak deniz den çıkmıyorum o derece :P yalan daha denize ayağımı sokmadım, daha doğrusu sokamadım gelidğim gibi direk sızdım ee boru değil 14 saat yol çektim 3 saat uyuyabildim ama hava şu saatte bile sıcak! okul çıkışlarında hareketli burası turstler (yerli) dönmüşler ortam yerli halka ve geride kalan yabancı turistlere kalmış dediğim gibi okul çıkışları hoş ne bilim tam geldik taksiyle otele gidiyoruz çıkışa denk gelmişiz insanlar üniformaları çıkarıp denize oradan da eve gidiyorlar :) şimdilik buralar güzel iyi hoş :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ulen ben bu sene doğrudüzgün tatil yapamadım,babacum benim için de yüz valla. bu arada gelince cd mi çekmeyi unutma,ha bi de üniversite var,bi ara gelip gidiver üniye:P[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 aa doğru lan okul vardı tuh tuh neyse gelirim bir ara okulada ehueh :) bu arda birinin nazarı değdi bir anda sivrisineklerin saldırısına uğradım! nazar etmeyin n'olur sabret senin de olur hede hödö[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 efendim az önce geldim bi maraba diyeyim dedim ayrıntıları biraz soluklandıktan sonra anlatırım... way baba hoşgeldim wah kardeşim hoşbuldum[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 olm başlık garip olmuş. sanki datçaya gidişin yalan gibi olmuş. hoş gerçi ben zaten inanmadınmda :-)[hline]Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar