MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Markasına bakmadığım kalitesiz ısınmış votkayı sek olarak 3 bardak içmek zorunda kaldım dün maalesef. Kart oynarken kaybedip ''nihahahah hatunları içirip sarhoş edecem'' hevesimin kursağında kalması berbat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 küçük burgaz votka + kola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yeşil burgaz(ilk defa içiyorum bunu fena değil) ve buz tabik peynirimde kavunumda var 3.5 sene aradan sora ilk defa rakı içiyorum derdimde yok.canım çekti [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 02:51 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 slms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bide derdimiz yok diyoruz ya nasıl yalan :) 2 kadın bir adamm aşk çekilir aradan. seçim yapmak çok acı birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 alkol sevmem sevenide sevmem seveni seveni severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 disim agrio diye icemiorum ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 e dis agrisina iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 iyi miyi anlamaz ben.agri kesici ictim o yeter.yarin iceriz.. kacmio efesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 me smash night elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 diş ağrısına rakı iyi gelir :) alkol kötüdür.içmeyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 alkor cicidir.devamlı tuketiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bugün 4 bira 4 shot ta absolut içtim. hayat devam ediyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 şerefe ikiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eyvallah coney, becks istten izm e gelsin :) daha abso var rahat ol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sen rahat ol,olmadı benzinci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 benzinci is me ! dsfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 viskiden başkası yalan şu küresel ısınan dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sahil kenarında buz gibin bira çok hoş oluyor yahu. hele kafa güzelken denize girmek ayrı bi güzel. alkole yeni bi anlam kazandırdım. hehe. arkadaşlara dedim alalım bi büyük, sahil kenarında takılırız diye de dayak yiyordum. bira güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 70lik binboa nın yarısını bitirerek hatırlamadığım bir geceye sahip oldum dün akşam. başım ağrıyo ofisteyim vermidon da olmasa oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yine bira yine bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 az bi rakim var, iki kadehlik. serefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 rakı sevmıyorum ya ben . votka + portakal en kralı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 rakiyi bulduguma sukur be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bira sevmem. tadını sevmem. içen tadı için mi içiyor bir anlatın, merak ettim çok. :d ortam olmadığı zamanlarda likörden başka bişey içmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar