attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 salt aksiyon babında hoş yaptılar. önerebilirim buarada 3.sü ne zmn çıkacak bi haber varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ice cube un oynadigimiydi 2.si, pek begenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ikileme ne kadar tırt bi olaymış onu fark ettim bende şimdi. ikisinide izliyemedim ama kiss the sky eşliğinde bi yerden paraşütle atlamk hoş bi sahneydi hem içimde kalmıştır ilk filmi izliyememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ilki güzeldi 2. si cok yalan bi filmdi.berabattı.hele trenin arkasından saatte 2342342 km yapan arabayla gitmesi kapadım orda televizyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ice cube un oynadıgı guzel degildi ama kelloş van disel(unuttum adını :D) in oynadıgı cok güzeldi 1 ile 2 kıyaslanamaz bence 2 cok saçmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 2'yi izledim bend de,çok kötüydü İyi başladı o uçan robotlar falan,ben de iyi olacak sandım ama çok uyduruktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 vin diesel'in oynadigi daha guzeldi. hemde basinda hayvani bir rammstein performansi vardi ki o yuzden izlemistim zaten eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 feuer frei ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 İkinci film kötüydü. İlk film bence de güzeldi; soundtrackten aklımda kalan 2 parça ise: Orbital - Technologicque Park ve Flaw - Get Up Again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Vin Diesel'ın oynadığı filmlerin kendisinin oynamadığı devam filmlerini sevemedim. Hızlı ve Öfkeli ikide de aynı hava yoktu, xxx2de de yok maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 vin diesel, pitch black'in 2. filmini doğru düzgün çekebilse bugün fenomen holivut oyuncularından birisiydi. Şansını iyi kullanamadı ama ilerleyen yıllarda ben kendisinin iyi işler ortaya koyacağından eminim. Oyunculuğunun yanı sıra yapımcı olarak da kariyer sahibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 harbiden bu diesel devam filmlerinde oynamayınca film pekte güzel olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Adamın bir ağırlığı, bir karizması var. Başka kimsede yok çyle birşey. Öyle Brad Pitt gibi baby face fasulyeden aksiyon yıldızı değil, harbi sağlam aksiyon yıldızı, kerizmatik yakışıklı da. Saçları sarı değil belki ama ne gerek var saça, adamda saç yok zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 2. filmde ice cube xibit falan iyice fıçmışlardı ama 3 ile feci dönces felan diolardı meraklandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Vin Diesel gömlek giydiğinde çok itici oluyor bence. Ama onun dışında ne giyse herif ful karizma oluyor. Pitch Black ve devamı Chronicles süper filmler olmasa da (Chronicles'da iyice batırmışlar) Riddick karakterini izlemek müthiş keyifli. Riddick'in PC Oyunu da var. Orda Vin'in sesini duymaktan haz alıyorsunuz. Hafiften arnold schwarzenegger'e benzetirim. onun gibi sesi klasik olabilir. Hatta onun gibi dadılı bir film de çevirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bize ne abi adamin gomleginden, pantolonundan, kafa kirsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: Vin Diesel gömlek giydiğinde çok itici oluyor bence. bu ne be t-shirt giyince çekici mi buluyorsun? Topic e girip ben büyüyünce vin diesel olcam diyecektim ki vazgeçtim, bone faktörü heryerde all ur base are belong to bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 a+b= c ise c+b=a'dır gibi bir cümle kurmuşsun dynamick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Mantık hatası var diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar