Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xXx ikilemesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ikileme ne kadar tırt bi olaymış onu fark ettim bende şimdi.

ikisinide izliyemedim ama kiss the sky eşliğinde bi yerden paraşütle atlamk hoş bi sahneydi hem içimde kalmıştır ilk filmi izliyememek
Mesaj tarihi:
ice cube un oynadıgı guzel degildi ama kelloş van disel(unuttum adını :D) in oynadıgı cok güzeldi 1 ile 2 kıyaslanamaz bence 2 cok saçmaydı
Mesaj tarihi:
İkinci film kötüydü. İlk film bence de güzeldi; soundtrackten aklımda kalan 2 parça ise: Orbital - Technologicque Park ve Flaw - Get Up Again.
Mesaj tarihi:
vin diesel, pitch black'in 2. filmini doğru düzgün çekebilse bugün fenomen holivut oyuncularından birisiydi.

Şansını iyi kullanamadı ama ilerleyen yıllarda ben kendisinin iyi işler ortaya koyacağından eminim. Oyunculuğunun yanı sıra yapımcı olarak da kariyer sahibi olabilir.
Mesaj tarihi:
Adamın bir ağırlığı, bir karizması var. Başka kimsede yok çyle birşey. Öyle Brad Pitt gibi baby face fasulyeden aksiyon yıldızı değil, harbi sağlam aksiyon yıldızı, kerizmatik yakışıklı da. Saçları sarı değil belki ama ne gerek var saça, adamda saç yok zaten :D
Mesaj tarihi:
Vin Diesel gömlek giydiğinde çok itici oluyor bence.

Ama onun dışında ne giyse herif ful karizma oluyor.
Pitch Black ve devamı Chronicles süper filmler olmasa da (Chronicles'da iyice batırmışlar) Riddick karakterini izlemek müthiş keyifli.
Riddick'in PC Oyunu da var. Orda Vin'in sesini duymaktan haz alıyorsunuz.

Hafiften arnold schwarzenegger'e benzetirim.
onun gibi sesi klasik olabilir.
Hatta onun gibi dadılı bir film de çevirmişti.
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Vin Diesel gömlek giydiğinde çok itici oluyor bence.

bu ne be
t-shirt giyince çekici mi buluyorsun?

Topic e girip ben büyüyünce vin diesel olcam diyecektim ki vazgeçtim, bone faktörü heryerde all ur base are belong to bone
  • Yeni Oluştur...