nocom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Arama yapmama rağmen bulamadım. Umarım daha önce açılan bir konu değildir. MF 2.0.0.3 kurulu bilgisayarımdan mf yi kaldırıp, 1,5 eski sürümünü kurmama rağmen, 2.0.0.3 hala çalışıyor. Yeni sürüm kontrolü yapmadan 1.5 devre dışı bırakıyor. Bakmama rağmen bişiler bulamadım. Acaba sürümü seçme şansım var mıdır, varsa nerededir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 2.0.3'ü kaldırınca program files'tan mozialla klasörünü sil,sonra 1.5 kurmayı dene bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tmm ares deniyorum şimdi tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Application Files'da ki mozilla klasörünü de sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 A-R-E-S ve GERGE saolun, klasörleri silince sorun giderildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar