Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet veya digital hafızalı not defteri tavsiyesi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Aslında tam aradığım şey bu http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=94524&productid=ofisdm011 fakat anlarada bulamadım ve iğrenç bir huyum var bişi alıcaksam dayanamıyorum hemen almam lazım yoksa şişiyorum :)
Bunu işlevini görebilecek biz başka alet var mı bildiğiniz? Tabi bunları www.mavibilgisayar.com veya www.vatanbilgisayar.com sitelerinden bulmanız lazım ki hemen gdip ankara şubelerinden alabileyim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

en guzeli cebinde not defteri ile gezmek, pda, elektronik not deferi o bu falan olmuyo, yani hizlica bisiler not alman gerekiyosa bunlar insani yoruyo, alisamiyosun.. umarim alisirsin ama bence sende alisamicaksin :)

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:48 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu cizim tableti basın algılama bilmemen gibi özellikleri olduğu için pahalılar genelde, ama baktın yere yazmadığın cizmediğin için yazı yazma konusnuda başarılı aletler değiller daha önemlisi harf tanıma gibi özellikleri olan softwarelarla uyumlu değil coğu wacum falan uyumluda oda manasız pahalı sırf not tutmak için.

buan karşın dijital defletler hem daha ucuz hemde baktın yere yazdığın için düzgün yazabiliyosun, hemde kendi hafızaları olduğu için taşıyabiliyosun falan fıstık.
Sosyal ağlarda paylaş

Geldi biraz önce. Hemen kurdum oynamaya başladım :)
Görünen tek proglem kullanılan kalemin mürekkebinin henüz akmıyo olması yazni biraz alışması lazım :)
iİlk dosya orjinal hali 2. dosya ise beraberinde gelen program ile oynanmış hali :)
2 resim arasındaki en buyuk fark ozellikle çizimlerdeki editing :)
Yazımın kusuruna bakmayın yazmayan ve görülmeyen bir yazı bu kadar oluyor :)

Sosyal ağlarda paylaş

Yazını stil olarak kaydedip kullanabilsek keşke :) bari çizgileri tuttursaydın yahu.

okuyamayanlar için tercüme:
said:
Evet efendim oyuncağımız geldi, kalem mürekkebi biraz problemli ama onun dışında iyi. Yani boktan oldu çünkü mürekkep yazmıyor, görmüyorum şu anda ne yazdığımı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında böle yazıp yazıp bilgisayara resim olarak kaydedip, sonra vektörel grafiğe çevirip, sonra da font yapma programlarıyla font haline getirmek mümkün.
Ama kim kasar işte :P
Ben bi ara heveslendim yazdım çizdim, tarayıp attım bilgisayara, vektörel hale getiremedim bıraktım sddfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...