Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 önümüzdeki günlerde yeni bir pc toparlamayı düşünüyorum, bütün parçaları kabaca belirlemekle beraber ekran kartı konusunda kafamı kurcalayan birşey var. dx10 destekli bir kart istiyorum ve bütçeme göre yüksek ucun giriş kartları uygun. bundan önceki makinelerimde radeon 9800pro ve ondan öncesinde geforce (ilki) ddr kullanmıştım ve görüyorum ki 3 yıl götürebiliyor bu seviyedeki kartlar. şu anda buna uyan seviyede geforce 8800gts'i görebiliyorum sadece ama önümüzdeki hafta ati'ın dx10 destekli hd2xxx serisi piyasaya sürülecek. ne var ki 2900gto gibi 300$ seviyelerinde bir kartın bahsi geçmişti ama duyurulan kartlar arasında göremedim. sadece 2900xt ve xtx'den bahsediliyor ki bunlar 8800gts 640mb ve 8800gtx'e denk sırasıyla. onlar da ateş pahası ve fiyat/performans olayı rezil tabii. sormak istediğim kimse bu tarz 300$ seviyelerinde ati'dan bir modelin çıkabileceği hakkında bir bilgiye sahip mi?
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 2900XT nin GTS ile GTX arası performans verdiği belirtiliyor heryerde. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7043 Ayrıca Atinin r6xx kartlarda sunacağı bir artı özellikte full HDMI desteklemesi. Ekran kartının üstünde ayrıca ses chipi var. HDMI çıktı dışında destekleyen monitor/tv lere ses çıkışı da verecek. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:57 tarihinde, Catscratch tarafından güncellenmiştir ]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 evet inceledim o testleri ama özelliklerine bakınca 8800gts 640mb fiyatlarında olacakmış gibi görünüyor ki benim bütçeyi deliyor o vakit.. :p 256 bit olsun ama meraklısına fiyatlarında olmasın istiyorum yani. 14'ünde göreceğiz artık.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 anlaşılan uzunca bir süre çıkamayacak, dümdüz sapphire 2900xt 479$'dan satılmaya başlandı. öyle aman aman bir performansı da yok ilk testlere bakılınca.
Öne çıkan mesajlar