Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A.K.P ve 13.3milyon YTL

Fin

Öne çıkan mesajlar

"Milletvekilleri 24bin 600ytl olan ve 15temmuz -15 Ekim dönemini kapsayan 3 aylık maaşlarını bankadan 15 Temmuz'da peşin olarak alacak.Bir hafta sonra 22 Temmuz'da da erken genel seçim yapılacak.Bir başka deyişle milletvekilleri sadece 1 haftalık çalısma(!) için 3 aylık maaşlarını ceplerine koyacak."
gel bide burdan yak.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler hak yemeyelim aynı şey AKP dışından olan milletvekilleri içinde geçerli.

2.050 YTL 1 haftalık kazançlarıymış bunların.
21.950 YTL de haketmeyecekleri para.
550 milletvekili ile çarpınca 12.072.500 YTL ediyor.

İçlerinden şimdiye dek sadece Turhan Çömez bu parayı almak istemediğini belirtmiş ve dilekçe vermiş. Bu konuyu ilk ortaya atan da Deniz Baykal olmuştu. Seçim tarihinin 22 temmuz olarak belirlenme sebebi bu maaş konusu da olabilir şeklinde.

Benzerini bugün Hurriyetteki habere yorum olarak ta yazmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

o para zaten resmi olarak hakları ama çalısmadıkları dönem için maaş kabul etmeleri ne kadar etik orasını onlar düşünsün(büyük bi çoğunluğu iade etmeyeceğini belirtmiş,önceki erken seçimdede aynı sey oldugunu bahane göstererek) bide akp dısında başka bi parti seçilirse o milletvekilleri maaş almayacakmı 3 ay boyunca ?

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 04:20 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, eğer seçim olmasaydı karşı çıkmazdım ama seçim olacakken, ve bir çoğunun meclise veda etme ihtimali olduğundan (Malum hiç bir olayın gerçekleşme ihtimali % 100 değildir.) pek etik bulmuyorum demeyeceğim. Hiç etik bulmuyorum.

a.k. partisine yüklenirim tabi. Ülkeyi satıp üstüne de zaten yeterince para elde ettiler.

Mitingden slogan:

said:
abd' nin imamı kaça sattın vatanı?
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi bi acayip bunların. sonucta cogunluk ak parti de ve bunu onlemek isteyenler yine onlerler ama kimse buna kalkısmamıs(1 kişinin dısında) hakları falan deil zaten bi cogu tek seferlik milletvekili. secimlerden sonra da emekli milletvekili die maaş allıcaklar baya dolgun bi şekilde. baykala da lafla peynir gemisi yurumez diom baska bişe demiorm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...