Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Geçen gün gazetede "iş ilanları"na gözüm çarptı. Normalde bakmadan geçtiğim sayfaları bir inceliyim dedim. Kendi ilgi alanım olduğu için Bilgisayar ilanlarını okudum. Ben böyle yazılımcı/donanımcı arıyorlardır diye düşündüm. Ne biliyim, network uzmanı, programcı, webmaster, veya benzeri dalgalar. Ama bilgisayar ilanlarının hepsi "dizaynır" arıyor. Photoshop bilgisi olan resim çizebilen kişiler isteniyor. E bizim TV/Radyo okuyan arkadaşlar yapıyor bu işi. Biz boşuna mı okuyoruz yani bilgisayar? TV/Radyo okuyup bilgisayarcı olunuyor nasılsa. Bu beni şaşırttı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Burası Türkiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 grafikerlik ayrı bilgisayar mühendisliği ayrı. gazete ilanlarına aldanma sen, c++, visual basic, sql, database vs. falan bilen adamın aç kalmayacagı bir memleket burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 e okulu bitirip, gazete ilanından iş bulmayı düşünüosan suc sende zaten :) www.kariyer.net e bi bak istersen suan. bilgisayar mühendisligi suan iş bulma acısından en iyi meslek. en fazla ihtiyac bu alanda. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 15:54 tarihinde, Ceday tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar