RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bir seneyi geçti kullanıyodum geçende çantamda bırakmıştım sınıftaki arklar da (insan değiller mrk etmeyin) çantamla birbirleriyle kapışırken içinde bunun ekranı kırılmış. Ancak şöyle bişi var kırılan dış ekran değil içindeki... Garanti belgesini bulamadım (ki bulsam da benim hatam sonucu oldu bişi değiştiriceğini sanmıyorum). Ben bunu servise göndersem ne kadar girer bana? (Eski nesil ipod 4gb nano) Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 70 milyon en aşa diyorum, arkadaşın k750sinin ekranını o kadara değiştirdiler çünkü. İpod daha fazla ister, ekran daha kaliteli hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Terkar gitmiş msj [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 17:07 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 boşa gönderme servise.. servise vereceğin paraya biraz bişe ekleyerek yeni bi eski nesil nano alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ön kasa ile birlikte değişir zanımca tek cam değişmiyorlar veya o ölçüde bir plastik gibi bir cam bul kes kendin yaşıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ben de ipdıumu yere düşürmüştüm, kasmadılar yenisini beleşe yolladılar ama senin durumnda daha "kasıtlı" bir kullanıcı hatası var. bir ipod parasına tamir ederler muhtemelen (pilleri yeni ipod fiyatına değiştiriyorlardı, o baımdan) . [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 19:08 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Yannız şöle bişi var kırılan dış cam değil içindeki LCD Ekran yani hiçbişi göstermiyo şu an :S Yeni iPod fiyatı he? O zaman zayıfları düzeltmenin vakti gelmiş demektir Vision:M lazım bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 arkadaşımın k750i'sinin de içindeki kırılmıştı, daha doğrusu kırılmamıştı içine yüklü miktarda kolonya girince bozulup hiçbir şey göstermemişti. 70ytl ye değiştirmişlerdi. messor ipod ekranı k750i ekranından daha kaliteli demişsin? lol diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yan fabrika satılan bulabilirsin aslında ama sıkı bir araştırman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yan fabrika diyosun da oturup lcd ekran mı takıcam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 elektronikten anlayan biri yapabilir diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 vallahi garanti kapsamında belki yenileyebilirlerdi. çünkü çok dandirik format atılması gereken bir durumda bile yeni ipod video'yu yollamışlardı. ancak bu durum garanti kapsamındamıdır bilmiyorum. ama ipod'un bu tür servis hizmetleri çok pahalı. yenisine yakın bir fiyat bile biçebilirler. pil fiyatları bile inanılmaz pahalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hüsamcım çok para istiyorlar. Arkadaşınki kırıldı azıcık gösteriyordu hatta, 100 Avro dediler. hadi geçmiş olsun... Yenisini düşün bence şimdiden [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 12:20 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bence servise gönderene kadar yeni nesil sıfır bir tane alabilirsin üstüne biraz ekleyip. Değmez yaniii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 zaten ipodumu bulamıyorum hehe acıdı bana çok para ödücem diye :) Creative Zen Vision:M almak istiyorum da çok para ya hüff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Bence o parayı vereceğine git kaçak ipod al aynı fiyata gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 http://netfoundation.com/repair-services-ipod-video-c-41.html 60 dolar lcd ekrani kendin takabilirsin.. ebayde daha ucuzunu bulabilirsin yada bozuk bir ipod alarak filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar