blademaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ayrıca sleep tamamen işe yaramaz bi büyü gel benm bi hero mu 5 sn uyut elini öpcem yani sleep atınca kendi adamına saldırtırsın en basiti başka undead ........ NE rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yaw dostlar şu nick in altındaki ırk resmi nerden değişiyodu ben bi orc hastasıyım ama o zaman pesant ın görünüşü hoş diye onu seçtim yardım[hline]'Honor is my life' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: blademaster, 09 August 2003 17:47 tarihinde demiş ki: ayrıca sleep tamamen işe yaramaz bi büyü gel benm bi hero mu 5 sn uyut elini öpcem yani sleep atınca kendi adamına saldırtırsın en basiti başka undead ........ NE rulez Olay ztn uyutmak deil uyandırırsın olay starfallı önlemek o da ilk seviye sleep yetio adam bışuna mana harcamış oluo ve de cooldown beklemek zorunda kalıo[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Resmini dieştirmen için[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 saol lethe[hline]'Honor is my life' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Yeni gelen orc herosuna bayıldım ben ya... Çok manyak özellikleri var.Hele o heal eden dalgayı koyduğun anda tamam.....2vs2 de mutlaka bir taraf orc olmalı diyorum ben.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Orclar gerçekten çok güzel oturtulmuş. Far Seer + Shadow Hunter deneyin gerçekten çok zevk alacaksınız. Sanki birbirleri için yaratılmışlar :)[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ikisi de combat manyağı diil halen en iyi herolar NE ve UD'de diye düşünüyorum. hatta haklıyım bu düşüncemde :) DH - POTM - KOG - Warden aralarında kötü hero yok DK - Lich süper bi ikili[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Dk-Dl-Lich bu üçlüden orkun :) Dual aura,nova,coil,inferno,animate dead,D&D,FA,sleep gerçekten çok yaralı deil mi?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: WhiteRobe, 17 August 2003 21:39 tarihinde demiş ki: Dk-Dl-Lich bu üçlüden orkun :) Dual aura,nova,coil,inferno,animate dead,D&D,FA,sleep gerçekten çok yaralı deil mi?:) Umarım papaz sırasında tüm bunları hedefine oturtabilecek kadar hızlısındır :)[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 yaw iyide farkındamısınız blademasterla etrafı dağıtabilirsiniz ama herifin canı çok düüşük ve iyi bi oyuncu miror image i yemez bence canı biraz çıkmalı herifin etrafı sar blade strom yoksa napcan miror image i de yutmuyo herif[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Emin değilim amabir de bladestormsırasında extra damage yeme olayı war.. :)[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Keeper of the Grove üstüne tanımam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bence kotg'un büyülerin cooldown'u biras azaltılsa kral olur da , dengeleri bozmak istemez heralde blizzard..:)[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Abi abartmışlar o spell-breakerları ya[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 cryptlord pek işe yarayan biş ideil DK - Dl kombosu varken...[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: Frost650, 18 August 2003 13:35 tarihinde demiş ki: yaw iyide farkındamısınız blademasterla etrafı dağıtabilirsiniz ama herifin canı çok düüşük ve iyi bi oyuncu miror image i yemez bence canı biraz çıkmalı herifin etrafı sar blade strom yoksa napcan miror image i de yutmuyo herif[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan İyide zaten mirror image i yaptığında 3 taneye kadar kopya çıkıyo herif o savaş karmaşası içinde baya zor farkeder gerçek olanı. Ama EŞŞŞŞŞŞŞŞŞEk gibi mana harcaması çok kötü olmuş. Canına gelince gayet normal çünkü oyunda en fazla hasar veren herolardan biri ki bladestorm bi townhallın canını yarıya indiriyo falan filan. Yani bana kalırsa orklar birazcık fazla güçlü olmuş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bladestrom un townhall üstündeki etkisinin yarıdanda indirdiğini söyleyerek söze başlıyorum ve ben o sorunu çözdüm goblin merchanttan alınan can arttırıcı olayı çözüyo mirror image i ben yemem ben orc oluyorum şamanların purgesi hasar veriyo eğer hasar alıyosa gerçek deildir insanlarında priestle yemiyeceğine eminim[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Alla alla ,Tauren C. adlı tankı seven yogh mu yaw? Bence çok yararlı skilleri var yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 TC yi severim ama blademasterla çokta iyi olmuyolar[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Tc hakakten çok güzel endurance aurası yeter :D ayrıca stun çekebilmesi gibi avantajlarıda çok iyi (ki en az 3 adam 5 saniye gidiyo)[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 TC hit pointden ve attackdan kazanıyor üstüne lvl 3 aura eklenince durdur orduyu bakayim lol arkada troll hero olayı bittirir ama yine söylüyorum orclar 1v1 de GÜÇSÜZ[hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Undead veya nightelf alıcan 1vs1 de...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Bence yeni herolar o kadar iyi değil..ben taverni zor durumda kullaniyorum..Eger hero'm savaşin başinda ölürse taverndan hemen gidip aliyorum.Böylece hiç beklemiyorum tabi bunun için iyi gold olmasi gerek... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 valla bence Dk DL nin yanna bittek DR (dark ranger ) gider.. önce silence.sonra black arrows.. güzel güzel hero tecavüzüne yyardımcı olur..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar