Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Hero lar

Frost650

Öne çıkan mesajlar

yaw sizce yeni hero lar çok tutuldu mu?(tavern dekilerde dahil)izlediğim replayların çoğunda hiçbirini seçmiyolar hangi human lı replayı seçsem ilk arcmage sonra mountain king bazen undead lerde ve night elf lerde seçiliyo yeni herolar ama taverndekileri hiç kimse seçimiyo hatta tavern in olduğu haritalarda bile oynamıyorlar oynamak isteyenler için (lancrafttan)icq 268921327
Sosyal ağlarda paylaş

Pandaren Brewmaster rules oyunda :)
Gerci ben oynamiyorum WC3 fazla ama P.B. harbiden guzel dizaynli bi karakterdi. Diger hero larda guzeldi,
cogu kisinin secmemesinin nedeni tek bir taktige bagli kalmalari, ve o taktigin genel de eski herolardan olusmasi. kisileri yeni unitleri kurarken de goremezsin.[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

bence orc heroları tutuluyo ama şu yeni gelen troll hero varya hiç sevmiyorum yaw doğru düzgün hiçbir güçü yok bi son gücü adamlarımızı dokunulmaz yapıyo ama mountain king le bir çekiç hallediyo aynısı starfall içinde geçerli mütiş bi güç ama ne yaparsın ben şahsen bloodmage i çok seviyorum ama kimse seçmiyo eğer tavern li bir bölüm oynuyosam hemen dark ranger ı seçiyorum süper bişey öldürdüğü her adamın içinden iskelet çıkarmasına bayılıyorum pitlord da fena sayılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

yenilerin tutmama sebebi birazda ozellikleri kotun mesela humanda archmege paladın kullanarak sırf knıgtlarla oyun alabılıyorken (Water elm/endurance) veya orc larla farseer tauren combosu yapabılıyorken ve one grunt arkaya troll seklınde ezıyorken yada night elf de priestess archer cok ıyı combo oluyor her ırkın unıtelerı zaten dengelı ıdı yenı herolar bozuyor dengelerı cunkı bır dark rangernight elfe uymuyor yada bir pit lord humanlara gıtmıyor yenı unıteler warden ve panderan harıc pek uyumlu olmuyorlar bence blood mage de fena degıl ama bır sekılde uyum problemı oluyor bıde 3 hero lımıtı olduguı ıcın mıllet tercıh etmıyo[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

bence nıghtelf lerınkı bılmemne nın koruyucusu (keeper of the glove) bı hatunumsu var ...
bence bayaa ıyı ...
hero slayer ...
group slayer ...
aurasız ama gayet etkılı "mana" sı oldugu surece ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*did you sergen ...
*no ı'm blind ...
Sosyal ağlarda paylaş

evet yeni gelenlerden bence de warden en iyisi

ama blademaster kendini aştı en son patch te

ben hala şu yeni heroları kullanamadım tavern bulunan bir harita ismi yazar mısınız ?[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

gnool wood en süperi en çok orda oynuyorum 1.12 de ne yazıkki gnoll wardenları öldürünce kendimize çeviremiyoruz ayrıca tavern de var ya biriyle netten oynamak istiyorum sıkıntıdan oyuna hard da başladım blood elf bölümünde 5 bölüm icq vercem ama nasıl olsa kimse haberleşmiyo vermeye deymez neyse bari imzama koyuyumda zor olmasın[hline]'Honor is my life'
Sosyal ağlarda paylaş

Keeper of the grove varken warden falan halt etmiş,blizzard her versiyonda NE gücünü düşürmeye çalıştığından kelli warden gibi ve fearie dragon gibi gereksizlik abidelerini oyuna eklemekte ısrarlı davranıyo.Human ı dünyanın hakimi yaparken diğer ırkları biraz ezmeye çalışan blizzard ı eshefle kınıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fanfir, 05 August 2003 20:26 tarihinde demiş ki:
...NE gücünü düşürmeye çalıştığından kelli warden gibi ve fearie dragon gibi gereksizlik abidelerini oyuna eklemekte ısrarlı davranıyo.

Bence Mountain Giant pekte güçsüz bir ünite değil baya bir food götürüyor ama 4 tanesi de yetiyor ztn bi de yanlarında druid of Clawlarla(400 hit point iyileştirme) baya iyi oluypr bence NE güçsüzleştirilse olur hiç sevmioyorum NE Undead rulz artık heykellerimzde var :)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, fındıkkıran, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

MKC

Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki:
Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor...

Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

Bloood Mage+Spell breaker baba ama Yeni hero yerine far seer rush hala daha kaliteli 2 healda mana bitiyor oysa farseer kurtları başlangıçta rulz

Demonhunter iyi hero ama Strfallcu kdr değil starfall için demiyorum starfall dandik bence ama trueshot auro manyaq süper bişi starfall a bir sleep atarım bi olayı kalmaz [hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

MKC
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 06 August 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence demon hunter güç ötesi bişey değil tüm herolar eğer yanlış kullanırsan hepsi yenilmeye mahkum örneğin starfall tek başına bir oruduyu dağıtabilecek bi güç ama insanlara ya da orc lara önünde hiçbir koruma olmaksızın dalar starfall yaparsan mountain king in tek çekici(ister level 1 olsun) starfall u durdurur hem mana n gider hem uzun süre star fall u yapamazsın[hline]'Honor is my life'
Sosyal ağlarda paylaş

demon hunter oyunun en karizmatik herolarından biri hatta belki en karizmatik olanı ama skilleri sadece kendini güçlendirmeye yarayan herolar multiplayer oyunlarda işe yaramıyolar,mountain king te balta fırlatma skili olmasa kim gidip o heroyu alır sorarım size.keeper of the grove un her skili savaşın gidişatını değiştirebilecek skill,priestess of the moon da da starfall dan öte range saldırılara extra damage sağlayan aura sı sayesinde işe yarıyo,tabi seni engelliyebilecek tüm etmenleri yokederek starfall yaptığında savaşı bitirebilir aynı zamanda.Ama demon hunter metomorphosis le sadece kendini kurtarıyo mana burn de öyle inanılmaz hp ve mana götürmediğinden bence kullanışsız sadece bunu demek istemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frost650, 08 August 2003 15:48 tarihinde demiş ki:
bence demon hunter güç ötesi bişey değil tüm herolar eğer yanlış kullanırsan hepsi yenilmeye mahkum örneğin starfall tek başına bir oruduyu dağıtabilecek bi güç ama insanlara ya da orc lara önünde hiçbir koruma olmaksızın dalar starfall yaparsan mountain king in tek çekici(ister level 1 olsun) starfall u durdurur hem mana n gider hem uzun süre star fall u yapamazsın[hline]'Honor is my life'

İnsan ve orclar mı undeadlere de peq bir şey yapamaz hatta hiç birşey yapamaz sleep dene muhteşem büyü varken Starfall sux coooooooook dandik bir büyü sadece oyunu bilmeyene işe yarar onun dışında gereksiz bilen birine bir şey yapamazsın[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

MKC
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fanfir, 08 August 2003 17:56 tarihinde demiş ki:
demon hunter oyunun en karizmatik herolarından biri hatta belki en karizmatik olanı ama skilleri sadece kendini güçlendirmeye yarayan herolar multiplayer oyunlarda işe yaramıyolar,mountain king te balta fırlatma skili olmasa kim gidip o heroyu alır sorarım size.keeper of the grove un her skili savaşın gidişatını değiştirebilecek skill,priestess of the moon da da starfall dan öte range saldırılara extra damage sağlayan aura sı sayesinde işe yarıyo,tabi seni engelliyebilecek tüm etmenleri yokederek starfall yaptığında savaşı bitirebilir aynı zamanda.Ama demon hunter metomorphosis le sadece kendini kurtarıyo mana burn de öyle inanılmaz hp ve mana götürmediğinden bence kullanışsız sadece bunu demek istemiştim.

iyide mountain king yerine hangisini seçeceksin arcmage tamam dayanıklı olmasada güçlü paladin ne oyunda en kolay öldürdüğüm hero belki yanındaki birimlere can ve zırh veriyo olabilir ama kendisi berbat KOG hakkındaki görüşlerine katılıyorum wardenla mütiş oluyolar ama ben NE Yİ seçmem orc rules[hline]'Honor is my life'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...