Valkr Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 selam arkadaşlar bu oyunu herkes bayıla bayıla oynuyo aslında bende frp baya takılıyom ama hiç oynamamıştım.şimdi bir oynayayım dedim ama oyun baya incelik dolu.arama yaptım forumda ama heroes ilgili bişey bulamadım.Bi yardım edin oyunun incelikleriyle ilgili ayrıca multisi nasıl oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 oyun copy le multiden oynanmıo ersion update mi ne istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 lam necro deli etme benı icq da neden konusmuon Bak abicim sorunun ne bilionmu Girceksin Mutiplayer internet ve update edeceksın olucak[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 abi gerçekten den de güzel bir oyunmu Heros 4 ben hiç oynamadım ama oynayan birini gördüm fazla hoş görünmedi gözüme sizce güzel mi alınmalı mı_¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 bi bakam ya şu netten multi işine.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anesthetic Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Hereos of Might and magic serisi manyak derecede güzel.. Hele Hereos IV Ben müzikerinin hastasıyım mesela[hline] :-o If I die before I awake :-o :yapma: Pray the lord my soul to keep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Necromancer davranışlarını pskiyatri biliminden faydalanarak inceleyen bilim dalı. Necrolar neden illa lich olmak ister, niye anne babalarını öldürürler vs.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar