Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 7 mayıs'ı 8 mayıs'a bağlayan gece hezimete uğrayan insanlar isimlerini açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 SS pls. Ayrıca niye çağırmıyorsunuz arkadaşım? Hezimet dediğine göre kesin bir adet Dela, bir adet de Azmodai vardı oyunda. Ben de görmek istiyodum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Aah ulan ah kaçırdığıma çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 sanli harflerle tarihe adimi yazdirdim yanimdaki genclerin destegiyle. tesekkurler 29,30,31 ve 32. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 persembe aksamini bekleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ezdik [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 20:30 tarihinde, hydebeach tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bariz biz ezdik de , ezildiğimiz kısımlarda alkollüydük , lütfen çarpıtmayalım . Ezenler : Xaenin Alexi Cray Dou Dela Ezilenler : Hyde CopyCat(sanırım) Ekmek(sanırım) Fistan sanırım Aman hatırlamıyorum , ama ezdik sanırım , ondan da emin olamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 triple triple gittiğim oyunun ss i var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Orda ss almamak ayıp zaten , 6 lı kill çektin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Resme bir +18 koyarsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 yenenlere helal ezilenlere geçmiş olsun diyeyim ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 aslında bombacı goblin kendini deşifre etmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar