Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaz geliyor malum. babam da benim eski güneşgözlüğünün üstüne yattı arabada takcakmış felan dipnot =) gözlüksüz kaldım. piyasadan ve konudan bayağı uzağım. nedir ne deildir. ne alınır ucuza nasıl bulunur. çakma versiyonlardan alıyım dicektim de göz önemli bi organ fıçmayalım içine =) 50-100 ytl bütçe arası neler alınabilir
Mesaj tarihi:
limiti biraz aşarak raybanın eski sezon gözlüklerinden alabilirsin
150-160a kadar iniyolar peşinde. ankarada çoğu yer öyle dedi kızılayda.
polarize olsun dersen de 200-250 arası
Mesaj tarihi:
Şu polarize olanlar yada olmayanlar asfalttaki güneş yansımasını absorbe edebilir mi? Yazın araba kullanmak çok zahmetli oluyor diye bende düşünüyorum bi gözlük almayı

[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 21:10 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Evet emebilir. Polarize gözlüklerde güneş ışınları kesinlikle gözünüzü almaz, fakat fiyatı da normal gözlüklerin neredeyse iki katı kadar pahalı olur.
Mesaj tarihi:
yazın araba kullanmak için polarize kullanınız, kullandırınız.
yoldaki serabımsı suyumsu ıbır zıbır görüntüleri yokeder.
edik:taypö

[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 21:15 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
polarize yansımaları önlüyor asfalttan,beyaz evlerden falan gelen.O kadar da fazla pahalı değil aslında.Rayban in damla modeli var mesela yılların eskitemediği model alabilirsin.Zaten ucuza aldığın gözlük pek işe yaramaz adam akıllı bişey alıp düzgün kullanmanı öneririm
Mesaj tarihi:
herkes te kafasına göre isim takıyor ray-ban ın gözlüklere polis gözlüğü ve pilot gözlüğü olarak 2 ye ayrılır onlar damla nedir ilk kez duydum :) pilot daha ağırdır camın alt kısımları daha yuvarlakımsıdır, polis ise pilota göre daha hafif camları daha büyüktür.
Mesaj tarihi:
güneş gözlüğü alırken dikkat edin iyi markan alın, gerçekten uv filtresi olmayan bir gözlük alırsanız ve yazın giyerseniz bunu göz kanseri riskini normale göre arttırmış oluyorsunuz. bir genetikçiden inciler
  • Yeni Oluştur...