attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yaz geliyor malum. babam da benim eski güneşgözlüğünün üstüne yattı arabada takcakmış felan dipnot =) gözlüksüz kaldım. piyasadan ve konudan bayağı uzağım. nedir ne deildir. ne alınır ucuza nasıl bulunur. çakma versiyonlardan alıyım dicektim de göz önemli bi organ fıçmayalım içine =) 50-100 ytl bütçe arası neler alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 50 100 e gunes gozlugu zor, cok pahalilar guzel olanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 200-300 arası kaliteli gözlükler bulabilirsin. Ray-Ban, Police markalar da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 limiti biraz aşarak raybanın eski sezon gözlüklerinden alabilirsin 150-160a kadar iniyolar peşinde. ankarada çoğu yer öyle dedi kızılayda. polarize olsun dersen de 200-250 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 valla aynı civarlarda benim de ihtiyacım var. izmirde oturuyorum. biryer biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konakta gözlükçüler çarşısı var ya, orada acayip ucuzluk oluyor. Vapurdan inince hemen karşı tarafta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 polarize ne demek? ayrıca yeni tarz eminönü-ban! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 polarize ne demek? ayrıca yeni tarz eminönü-ban! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 O nedir yav 250-300ytlye gözlük mü olurmuş. En iyisi sonbahar gelene kadar öğlenleri evde kitap oku veya güzellik uykusuna yat. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Güneşin zararlı ışınlarını emen, daha sağlıklı cam özelliğidir polarize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 onlar rayban değil raybQn oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 keşke güneş gözlüğü kullanabılseydım numaralıları cok pahalıya gelıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 hiç yakıştıramıyorum kendime bu güneş gözlüğünü zaten kocaman yanak olunca gözlük yanakların üstüne oturuyor mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Şu polarize olanlar yada olmayanlar asfalttaki güneş yansımasını absorbe edebilir mi? Yazın araba kullanmak çok zahmetli oluyor diye bende düşünüyorum bi gözlük almayı [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 21:10 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Evet emebilir. Polarize gözlüklerde güneş ışınları kesinlikle gözünüzü almaz, fakat fiyatı da normal gözlüklerin neredeyse iki katı kadar pahalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yazın araba kullanmak için polarize kullanınız, kullandırınız. yoldaki serabımsı suyumsu ıbır zıbır görüntüleri yokeder. edik:taypö [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 21:15 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 polarize hani yolda mesela otobanda uzak mesafede yol parlar ya hani ıslak gibi gözükür o yansımaları keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 polarize yansımaları önlüyor asfalttan,beyaz evlerden falan gelen.O kadar da fazla pahalı değil aslında.Rayban in damla modeli var mesela yılların eskitemediği model alabilirsin.Zaten ucuza aldığın gözlük pek işe yaramaz adam akıllı bişey alıp düzgün kullanmanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 herkes te kafasına göre isim takıyor ray-ban ın gözlüklere polis gözlüğü ve pilot gözlüğü olarak 2 ye ayrılır onlar damla nedir ilk kez duydum :) pilot daha ağırdır camın alt kısımları daha yuvarlakımsıdır, polis ise pilota göre daha hafif camları daha büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 o verdiğin özelliklere uyan gözlüklerin şekli damlaya benzediği için damla modeli de denir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 asıl model ismi de "aviator" diye geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 günümüz gençlerinin "moda" akımıdır aviator ki ben nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ya ben şöyle netarafı dikizlediğini göstermeyen güneş gözlüğü istiyorum ne deniyor onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ben de nefret ediyorum aviatorlardan. Takan kendini Holywood starı zannediyo, yürüyüşü, konuşması filan değişiyo anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 güneş gözlüğü alırken dikkat edin iyi markan alın, gerçekten uv filtresi olmayan bir gözlük alırsanız ve yazın giyerseniz bunu göz kanseri riskini normale göre arttırmış oluyorsunuz. bir genetikçiden inciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar