Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 çünkü açabiliyorum heheh hadi iç açıcı bir şey konuşalım. İnsan arada bir şeyler yapmak istiyor değil mi? Mesela okulum bittiğinden beri başlayıpta bitiremediğim, yapmak istediğim de yapamadığım şeyleri yapmaya başladım ben. Catapultu bitiriyorum mesela, o bitince yıldıran - 1 e başlıcam () ondan sonra bir sürü yapıcak şey var, bilemiyorum, o kadar süre boş kaldım ki, o kadar süre oyalandım ki.. 13 yıl sürdü benim okulum ya, herkez soruyor nasıl onüç? diye. Bi sene hazırlık bir sene de gitmedim diyorum. İnanmıyorlar nasıl gitmedin diye. Gitmedim diyorum. Keyif benim değil mi? gitmedim işte. Baktım sağım solum bozuluyor, eeh dedim yeter lan, ara veriyorum ben dedim. Neyse ne diyorduk, yapabildiklerimiz. Mesela ben şahane nefes alırım. *Hüff Püff* bak. Herkez yapamıyor bunu, yapamıyanı da var. Ayrıca şahane yayılırım. 4 kişilik koltuğu kullanılmaz hale getirebilirim yayılarak. Benim kedimde de var bu yetenek, 1 kişilik yatağı yatılmaz hale getirebiliyor öyle bir yayılıyor ki. Tam stratejik noktaya yatıyor, bütün yatağı işgâl ediyor. Çizim ödevi yapıyorum şu anda, hocam 2 tane ödev verdi, bi gözlük çiz dedi bir de bişi tutan bir el dedi. Ben gözlük tutan bir el çizdim. 2 in 1 mantığı. Hatta kağıdın tepesine 2 in 1 yazdım. 100 in 1 olunca oluyorsa bu da olur. Çok konuşuyorum. Allah bir çene vermiş, fiu. Çok konuşmamın nedeni söyliyecek çok şeyim var bence. Konuş derseniz de konuşamam, o ayrı konu, sessizlik biniyor aniden öyle durumlarda. Bilemiyorum. Bir de çok sallarım. Allah bir sallama vermiş, fiu. A konusunu C yapabilirim ve B ye deyinmem bile, o derece. Blog tadına döndü yazı, kişisele yollucaklar topiği ağlıcam. Ama orada hep karı kız muhabbeti var, aslında bu blog sadece benimle ilgili değil, sizin okuyup eylenmeniz için. Yoksa blog yazanlar bu kadar sevilmezdi. Hepinizi seviyorum paticik, hayır kafam iyi değil. Vallahi seviyorum, t-shirti bile var patinin bende. Patiyim patisin pati. Bi şeyi sevmiyorum, neyse o da bende kalsın ama genelinizi seviyorum. Hayır kafam iyi değil sadece aklıma geleni yazıyorum. Dedim ya söyliyecek çok şeyim var, aklıma ne gelirse yazıyorum buraya. USB ile kamerayı bilgisayara bağlamak gibi. Herşeyi aktarıyorsun işte. Benim kalemlerim var ama onlar hakkında konuşmucam... Silgilerim hakkında konuşabilirim ama. Silgileri ikiye ayırırım. Hıyarlık ya, ayırıyorum. Önce kalemle çentik açıyorum, sonra yavaşça büküyorum böyle hırşt diye ayrılıyor. İki tane oluyor silgi. Sonra ikisi de kayboluyor. Kalemlerim hakkında konuşmak istiyorum. Çizim dersi alıyorum ya, bi sürü kalemim var. Çizim kalemlerine deyinicem. Hepsi aynı renk aynı şekil ama farklı yumuşaklıktalar. En sinir olduğum şey tek tek üzerlerine bakmak istediğim kalemi bulmak için. Çözüm olarak arkalarını boyadım seviye seviye. Gene deviantart sayfamda görebiliyorsunuz bunları. Yapmayı da öğretirim, sorun değil. Ya paticikte siyaset konuşmak yasak değilmiydi? Geçen gün bu geldi aklıma. Sırf siyaset. İnsanlar ne konuşuyorsa onu konuşuyoruz. Yoksa eskiden böyle miydi? Değildi. Ne aklımıza gelirse onu konuşurduk. Sonra insan sayısı artınca muhabbeti çekilemiyen insan tipleri de geldi. Aklında karı kız muhabbeti dışında bulunmayan tipler. Bunlar o kadar çok karı kız topici açtı ki konu dışı karı kız topiği dolduş. Testesteron akıyordu duvarlardan Abazan paticik ordusundan Geçilmiyordu karı konularından Saplar bile çaresiz kalmış Konu dışı çepeçevre sarılmış Babacum bile ne yapıcağını şaşırmış Adminler bastı her yeri açtılar kişisel diye bir yeri doldurdular onu tepe tepe konu dışı açılsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bende peçete bulamadım sümüğümü yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bir kaç tişört daha verelim istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 o diil de ben de bi gün otururken iskambil kağıdı alıp 3 saat boyunca onları bi terligin içine atmıştım,deste bittikçe tekrar toplayıp da.. sonra bazen arada esiyo bana bütün bir gece aynı şarkıyı tekrar tekrar dinliyorum sıkılana kadar arkadaşlarım bana garip garip bakıyolar bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 acaba siz ghost_boo gibi popüler mi, horrible gibi koltukaltı kıllarını cımbızla çekmekten çok zevk alan biri mi, bel1ow!!11 gibi emo mu, Syn gibi I-Pod' ı manyayan biri mi yoksa mayhem gibi wii den paticik' e girebilen birileri misiniz ? cevabınız "senin gibi .....ız çiptek" tarzı olacak, olmasın. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 02:41 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 popüler olayım, koltukaltı kıllarımı cımbızla almaktan hoşlanıyor olayım, hatta emo olayım ama..Çiptek olup İrem dinlemek zorunda kalmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 O değil de 13 yıl iyiymiş. Ben rahat edemiyorum beşimci yılım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 @beybin: forum savaşında forum dışındaki şeyler foruma taşınmaz, eğer taşınsaydı telefon numaran, msn adresin vs. çoktan foruma konmuş olurdu. olmuyor böyle. sitelerimin reklamını yaptığın için de teşekkürler =))) @pyro: =( @chem: en çok 'silgi' li kısmı sevdim. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 02:53 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 dün akşam öle demiyodun?!111!! OOOBAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 arada.. alpay erdemimsi olmuş yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 reklam olsun diye aşkıms, başka bişeyden değil. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 02:56 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ya da beybin gibi msn den cevap vermeyip, forumda millete laf yetiştirmekte taoculuktur en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 popülerim demiştim di mi.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ünlü oldun unuttun bizi diom ben hep zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 alpay erdemin yazılarını çok severim ondan benziyo olabilir aslında daha yazacaktım babam sigortaları kapadı şimdi de tadım kaçtı eheh herkez bir başkasının tarzına çeker ve kendinden bir şeyler ekler sonuçta:b mesela alpay erdem irdeliyor baya, kelimeleri irdeliyor, basit günlük şeyleri dallandırıyor. ben daha çok hikaye yazıyorum ben de detaylandırıp dallandırıyorum ama konuları daha farklı seçiyorum gibi. edebiyatsal olarak irdelemek istersek:b [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 03:25 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 koltuk kısmı zeroes çağrıştırdı direk =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar