Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ben gelcem takılcam biraz.dojo mojo bişeler öretiolarmış. atraksiyon olsun :d
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Fifa ne ya ahahahahahhauha ben daha güzel turnuva yaparım pes var dota var sc var c&c var horceracing bile var isterseniz...
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 gittim gordum yerinde... pek bi olay yok ilk gün bayıktı. pes standında gecirdim butun vaktimi. bilgisayarlarda güsel oyun yok multi olayida yalan olmuş gibi. ayrica eventlara katilalim dedik oda olmadı.daha onceden turnuva deneyimi olmasi gerekiyormus pehh. ama nod32 kızları pek bi güsellerdi.dojocularda arada bi gösteri yapip saga sola bagriolardi.o akfasina mambo kilicini yien arkadaasada pek bi üzüldüm cat cut sesler geliodu :D
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 organizasyon ve icerik 2/10 compex in altkatinda bir bolum ayrilmis iyi hos lan party dediler asus a yazildik oyun oyniycaz guya medieval 2 BF 2k WC3 FT CC3 yuklu bitek iyi guzel basladik maca 15 dakka sonra adam geldi sureniz bukadar diyip kaldirdi macin ortasinda kalktik gittik bitiremeden ulan ne kit beyinli insanalr var lan party diyorsun etkinlik vaadediyorsun dunya ustunde 15dk lik lan parti enrde gorulmus 15 dakikada anca fifa veya bi kac round FPS atarsin medieval di efm CC3 warcraft filan oyle 15 dakikada bitmez zaten adam bulmak 5-6 dakika suruyor onu gecelim hadi level bissuru konsol getiricez demis inandik retro olucak diye baktik bi ps2 var ondada paso PES sahnedeki etkinlitke mikrofonu alan kulaklarimiza micti BAKIN SIMDI NFS BU SIMDI BUNA EKRAN DIYORUZ BAKIN BU ARABA BAKIN BU ARABALAR BIRBIRINI KOVALIYIP GECMEYE CALISINCADA YARIS DEDIGIMIZ SEY OLUYOR GG lazertag dediler saat 3.20 de hala yoktu masaustu oyun FRP filandeseniz oda oyle ancak NOD32 yi tebrik ediyorum burdan sagolsunlar gerek kizlari gerek cigbalik servisi gerekse getirdigi kendocular sirf onun icin degdi ciktim sahaya ilk cikanalrdandim vurdum kafasina kafasina iyide muhabbet ettik bayadir niyetleniyordum ikna oldum basliycam bende iadoya saat 3 de iado gosteriside yaptilar nod32 dort dortluktu
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 level'den bi tek tuğbek efendi'yi görüp sohbet edebildik :) onun dışında call of duty oynamak gerçekten zevkliydi; stand görevlisinin bize yaptığı torpil yüzünden diğer etkinliklere pek vakit ayıramadık. çünkü normalde 2 saat zaman sınırı olan makinelerde tamı tamına 3 saat oturmuş olduk. en güzeli de o 2 saatlik mermi alışverişinden sonra hep birlikte kalktığınızda diğer oyuncularla aranızda geçen "aa sen miydin beynimden vuran, oo sen miydin bıçakla frag alıp duran" muhabbetleriydi. bolca kaynaşma tanışma faslı oldu. fuarımızın güzel mi güzel hanımlarına laf bulanların da alnını karışlamak günün son eğlencesi oldu arkadaşlar arasında. wow standı filan vardı ama uğrayamadık; cumartesi eksik bölümleri de tamamlamak üzere tekrar oradayız.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 tuğbek biz pes oynarken geldi.ne anlıyonuz bu oyundan dedi gitti :D
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 15 dk mi? size kişisel sebeplerden kıl olmuştur :d normalde 2 saatlik süre veriyolar gelenlere de.
bilkan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ben de kısmetse yarın İstanbul'da olacağım sırf Gamex için, umarım güzel olur da pişman olmam hafta sonu kendimi yorduğuma.Bir de tek başıma geleceğim, sıkılmam değil mi?
bilkan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ben de kısmetse yarın İstanbul'da olacağım sırf Gamex için, umarım güzel olur da pişman olmam hafta sonu kendimi yorduğuma.Bir de tek başıma geleceğim, sıkılmam değil mi?
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 sürekli bişeyler hakkında bilgi alabileceğin tipler dolu etraf. yani sırf geyik ve sohbetle bile tüm gününü geçirebilirsin meraklı bi tipsen. level standına da bi şekilde uğramanı tavsiye ederim. hele pes oynamayı biliyosan süper eğlenirsin :) aslında biz de arkadaşla tekrar orda olucaktık ama kurs olayı girdi araya. ilk gün gezdiğimizle kalıcaz.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 AY AYAKLARIM PARÇALANDI YAHU!111111 gelen bize de uğrasın hacı ya, bay bomba ilen intel lan party'deyiz bekleriz.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 biz pes turnuvası olsaydı tam süper olcaktı.eventlar hosuma gitmedi benim.2 kişiyle nfs carbon turnuvasımı olur !
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 abi o WGT finalleriydi 2 kişiyle carbon (gerçi 8 kişi cıktı finallere, o büyük finalmiş demekki senin gördüğün), lan party değil. ona katılmak için elemelere girecektin =( bu arada nod32 roxxor evet dfgg [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 21:31 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 gelirseniz üstünde wow bc t-shirt ü ile turan veya dolanan 2m lik kişi benim. :P kendocuların yanındayım!11 (yada nod32 hatunlarının arkası :p ) allahsız crysis ekibiyle pazarlık içindeyiz 5 dk alfayı oynama hakkı istiyoruz adamlar mouse a bilem dokundurtmuyorlar :D
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aralıkta yeni gamex olacakmış sanırım.
Öne çıkan mesajlar