Malet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 evet post mortem tadında hikayesi sürükleyici,grafikleri güzel bir advunture oyunu arıyorum.şimdiden söyleyeyim runaway'i tavsiye etmeyin.gabriel knight 3'ü arıyorum şimdi.eskiden oynamıştım post mortem'e benziyordu.[hline]I Am Rubber , You Are Glue... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 runaway i oynadın diyemi istemiosun yoksa beğenmedinmi?[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 oynadım.yanlış anlamayın güzel oyun:).[hline]I Am Rubber , You Are Glue... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 hehe ok yeni bi oyun çıktı midnight nowhere adlı. o güzel mesela adventure olarak.[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 valla oyun kıtlığı var,hemen acil duruma geçtim,eski oyunları çıkardım yerlerinden,operation flashpoint+combatflightsimulator3+vampire the masquarede'yi yükledim (bu arada operation flashpointte ister tankla ister uçakla ister helikopterde ister piyade olarak gelin hiç acımam dağıtırm,m-16,ak74 su,steyr,ne varsa dağıtırım hiç acımam):)[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 28 September 2003 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Topici okudum aha dedim buna Need for Speed underground yarar diye ama diosan post mortem gibin oyun peeh peeh peh diorum[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar