Molto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 İnterner explorer aracılığıyla yaptığım downloadlarımı tamamlayamıyorum sebepsiz yere çekmeyi bırakıyor bekliyor öyle, youtube'da falan da videoların tamamını izleyemiyorum bu yüzden hatta tekrar denediğimde hiç yüklemiyor videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 başka browserları denedin mi ? opera falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Firefox Flashget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 fire foxla da denedim şimdi yine durdu, netten oyun oynarken, paylaşım programlaırndan dosya çekerken falan herhangi bir sorun yaşamıyorum ama web aracılığıyla yaparken böyle oluyor. Dosyalar küçükse çekebiliyorum da birkaç megabayttan sonrasında takılıyor. AVG anti-spyware ile taradım ve bulunan tüm zararlı objeleri sildim ama yine aynı. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 13:39 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 13:41 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 modemin markası nedir? bendede aynı sorun var bi kaç kişiye sordum modemden dolayıdır dediler bazı markalarda bu şekilde sorun cıkabiliyormuş |benımkı pikatel quarter plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 us robotics benim ki de modemle alakalı olduğunu sanmıyorum dediğim gibi sadece web tabanlı downloadlarda sorun var başka bir problemim yok zaten 2 senedir kullanıyorum daha yeni başladı. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 15:24 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 DNS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ne yapmam lazım peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 flashgetle dene. firefox yükle flashgot eklentisi yükle. öyle dene. Olmadı format çak demizinden windowsa belki yazılımsaldır. Olmadı modem firmware güncelleyince düzelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Demin 14 mblık bir dosya çektim, daha önce bir türlü bitirememiştim o dosyayı ama bu sefer dosyayı çekmeye başladıktan sonra internetle alakalı hiçbirşey yapmadım, önceleri birşey yüklerken zaman geçsin diye başka sitelere bakardım aynı durum youtube videoları için de geçerli, resmen dikkati dağılıyor bağlantının bir şeyi bitirebilmesi için konsantre olması gerekiyor bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Dostum doğru söylüyorsun. explorer olsun firefox olsun aynı anda 1 den fazla dl yaparsan, yüklü bir sayfayı, youtube tarzı paylaşım sitelerini açmaya kalkarsan dl lerinde problem yaşayabiliyorsun. Tabi bide bağlantı hızın düşükse bununda etkisi büyük. Arkadaşlarında dediği gibi büyük dosya çekeceksen kesinlikle flashget kullanmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bağlantım 1mbit, bu problemle ilk defa karşılaşıyorum ayrıca sorunum downloadların yavaşlaması değil tamamen durması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Tamam bende yavaslaması demedim zaten :) Olabilcek bişey bu 3-4 makinada deisik hızdaki bağlantılarda denedim bu olayı hepsindede aynı şeyi yapıyor. Dl ler yarım kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bende olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 cfosspeed programını kullanmayı bir dene istersen. Adsl kullanıcılarında işe yarıyormuş. "Muş" diyorum denemedim çünkü. Kullanan başka bi arkadaş olup burda paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar