toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Ya interface options a girip herseyi defaulta döndürdüm, döndürmez olaydım. Saol alt kosede chat kısmının ust tarafında combat sekmesi var, ona tıklayınca yine chat in oldugu yerde combat texti gorunuyodu. şimdi benim chat yine orda duruyor ama combat sag alt koseye gitti. bunu tekrar eskisi gibi yapmam için nerden ayar cekmem gerekiyor, interface opt. ın altını ustune getirdim bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 direk combat yazan yerdend tututp chat'ın yanına bırakıcaktın ustune gibi , onlar birleşicek yine. sanırım derdın bu anlamadım ama benım derdım o oluyo genelde, böle boss fightlarda falan olunca genelde "BY FIRE BE PURGED" diye gürlüyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ya combat yazan yer yok artık işte o yüzden tutamıyorum hiçbi yerinden. ss ile göstereyim durumu. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Interface ayarlarına girip Lock chat settings'i kapaman lazım. Simple chat açıksa onu da kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Combat textin olduu alanda mouseu bi süre bekletince Combat yazısı çıkmıyo mu kutunun üstünde? Ben de bi kere yanlışlıkla bütün ayarları geri getirtmiştim, böle olmuştu. Nası çözdüm hatırlamıyom sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 werewolfun dediğini yaptım suruklenebilir oldu eyvallah. yalnız simdi de soyle bir sorun var cok genişledi bu chat kısmı saga dogru onu resize edebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Simple Chat açıksa combat sağ alta gider lock chat settings açıksada o dediğiniz combat başlığı açılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar