Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlarda ses problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
K-Lite Mega Codec Pack yüklü bende.
Mov (quicktime) dosyalarında ve bazı oyunlarda (Aliens Vs Predator 2 ve Command & Conquer 3) ses problemi yaşıyordum.
Görüntü akıcı olmasına rağmen, ses kesik kesik geliyordu.
K-Lite Mega Codec Pack'i uninstall ettim ve bir daha yükledim.
Mov dosyalarındaki sorun düzeldi. Ancak C&C 3'te halen kesik kesik ses devam ediyor.
Acaba bunun nedeni nedir? Nasıl çözebilirim?
Mesaj tarihi:
Bende de aynı problem vardı. İşlemciden kaynaklanabiliyor bazen düşükse.

Mesela okadar uğraştım yazılımdandır felan diye. Ama bir öneri üzerine cpu nun soğutucusunu temizledim düzeldi =)
Mesaj tarihi:
ses takılmaları genelde işlemci yüzünden olur bildiğim kadarıyla. Bi bak bakalım cpu kullanımı % kaç. Tamamını kullanıyorsa ondan olabilir. Yada sorunu ses kartında ara başka bi ses kartı bulmayı çalış bi arkadaşından falan.
Mesaj tarihi:
laptop kullanıyorum. ses kartı, işlemci felan değiştiremem.

said:
c&c support sitesi ve forumu. para iade garantili.

kıbrıs'ta orjinal oyun satılmıyor desem?
Mesaj tarihi:
Support siteleri oyuna yasal yoldan sahip olmanı gerektirmezler ama yasal yoldan sahip olmuş kadar çözüme ve ilgiye kavuşursun. Yani bir nevi parasıyla değil mi kardeşim durumu ;)
Mesaj tarihi:
Spider-Man'in oyununda da benzer bi sorun var.

K-Lite tool'uyla ne denesem kar etmedi.

Hani çok uyduruk bir pc'im olsa, ondan kasıyor diyecem ama...
Mesaj tarihi:
oyunun ayarlarının audio bölümünde sound driver sekmesi ya da onunla aynı işi gören bi buton filan varsa diğer sürücüleri dene bi bence.

mesela gta'da filan vardı ayarlarda; miles fast, eax, hardware, software v.s gibi seçenekler. yani donanım desteğini kapatıp denersen bi ihtimal çözülebilir sorun.
  • Yeni Oluştur...