Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 K-Lite Mega Codec Pack yüklü bende. Mov (quicktime) dosyalarında ve bazı oyunlarda (Aliens Vs Predator 2 ve Command & Conquer 3) ses problemi yaşıyordum. Görüntü akıcı olmasına rağmen, ses kesik kesik geliyordu. K-Lite Mega Codec Pack'i uninstall ettim ve bir daha yükledim. Mov dosyalarındaki sorun düzeldi. Ancak C&C 3'te halen kesik kesik ses devam ediyor. Acaba bunun nedeni nedir? Nasıl çözebilirim?
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bende de aynı problem vardı. İşlemciden kaynaklanabiliyor bazen düşükse. Mesela okadar uğraştım yazılımdandır felan diye. Ama bir öneri üzerine cpu nun soğutucusunu temizledim düzeldi =)
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 c&c support sitesi ve forumu. para iade garantili.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ses takılmaları genelde işlemci yüzünden olur bildiğim kadarıyla. Bi bak bakalım cpu kullanımı % kaç. Tamamını kullanıyorsa ondan olabilir. Yada sorunu ses kartında ara başka bi ses kartı bulmayı çalış bi arkadaşından falan.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 laptop kullanıyorum. ses kartı, işlemci felan değiştiremem. said: c&c support sitesi ve forumu. para iade garantili. kıbrıs'ta orjinal oyun satılmıyor desem?
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Support siteleri oyuna yasal yoldan sahip olmanı gerektirmezler ama yasal yoldan sahip olmuş kadar çözüme ve ilgiye kavuşursun. Yani bir nevi parasıyla değil mi kardeşim durumu ;)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Spider-Man'in oyununda da benzer bi sorun var. K-Lite tool'uyla ne denesem kar etmedi. Hani çok uyduruk bir pc'im olsa, ondan kasıyor diyecem ama...
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ses kartı eski ise sorun çıkarıyo olabilir. ben bolca yaşıyorum o sorunu. 98'de piyasada hangi ses kartları varsa onlardan biri var bende de şu anda.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 yok ya, o kadar eski değil. laptopu yazın aldım, high definition audio bile desteliyor.
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 oyunun ayarlarının audio bölümünde sound driver sekmesi ya da onunla aynı işi gören bi buton filan varsa diğer sürücüleri dene bi bence. mesela gta'da filan vardı ayarlarda; miles fast, eax, hardware, software v.s gibi seçenekler. yani donanım desteğini kapatıp denersen bi ihtimal çözülebilir sorun.
Öne çıkan mesajlar