Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kredi kartımı kabul etmiyo


mulgear6

Öne çıkan mesajlar

günlük 100 ytl kullanma hakkım var ve 2 gundur kullanmamıstım içinde 47 ytl var ve 1 aylık açtırıcam. baska sitelerde calısıyo ama

edit: ayrıca ben o kartı 9 aydır kullanıyorum wow da
kontorlu kartlardan ne kadar paran varsa o kadar kullanırsın olayı

[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 11:21 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kartın kredi kartı mı yoksa atm kartı mı? Maestro ve visa electron kartları atm kartlarıdır ve internette kullanılamaz. hangi bankadaysan o bankaya git internet bankacılığını açtır sanal kart yarat. her ay o karta internetten para yatır atm kartından. bana da swg de olmuştu aynısı, o kadar geç farkediyolar bazen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard'a mail ile durumu bildirirsen sana ayrıntılı bilgi verirler. ama büyük ihtimal banka ödemeyi kabul etmedi, şüpheli buldu diyeceklerdir. Bankaya gittiğinde de kartta hiçbir sorun olmadığını söylerler. Benim sanal kartım vardı onunla 2 ay oynadım sonra hata verdi ve bir daha kullanamadım. Yeni kart çıkarmak zorunda kalmıştım.
Galiba içine para yüklenen kartları kabul etmiyor.
Yani kredi kartı olması lazım. Ekstrenin gelipte parayı ödediğin kartlardan. Çünkü bir de içine para yüklenip kullanılan kartlar var sanırım sanal kart gibi. Yani yamulmuyorsam. sallıyo da olabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kartın arkasındaki güvenlik kodunu yanlış giriyosun. Kart visa ise arkada biri 4 biri 3 haneli iki sayı olcak orda. 4 haneli olan, kredi kartı numaranın son 4 hanesi. 3 haneli olan da güvenlik kodun.
Mesela kredi kartın 4999-9999-9999-1234 olsun. Kartın arkasını çevirince de 1234 789 şeklinde iki sayı olur. Ordaki 789 senin güvenlik kodun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abi yapma 9 aydır kullanıyorum kartı :)
bi de nası açtırırım? fatura nereye gelir?
benimki annemin alt kartı gibi bişey ama benim adıma
ben açtırabilir miyim sanal kart tek basıma?

said:
visa electron
ama dedigim gibi ben bu kartı 9 aydır kullanıyorum sırf kendi acc'm de diil arkadaslarınkini de açtırıyorum arada


Dediğim gibi senin durumunun aynısı bana oldu. önce ek kart kullanıyordum. Starwars galaxies i 7 ay ek kartla oynadım sonra bi ay çekmedi ordan para. sonra o ek kart için sanal kart yarattırdım. sonra halam sanal kartın bağlı olduğu ek kartın hesabını kapattırınca sanal kartta gitti. bende kendime atm kartı çıkarttırdım sanal kart yarattım kendi adıma.

şimdi yapman gereken bankaya gidip (garanti en kolayı sanırım) ATM kartı istemen. kart 1 hafta içinde aresine yollanır. kart için başvurduğunda sana banka cüzdanı verilecek. o sırada internet kullanımını da açtır. sana Müşteri numarası, Parola ve şifre verilecek. www.garanti.com.tr ye giriyorsun ordan giriş diyorsun. müşteri numarası şifre falan giriyosun. giriş yapınca şifreni parolanı değiştiriyosun, limitlerini isteklerini falan ayarlıyosun. sonra kartlardan sanal kartlar kısmına giriyosun yeni sanal kart yaratıyosun. sonra her ay atm kartından sanal kartına 20-30 ytl para aktarıyosun. sanal kartı wow accountuna giriyosun ordan çekilecek miktar çekiliyo. sonra sanal karttaki parayı atm kartına geri aktarıyorsun.

Eğer 18 yaşında değilsen kendine kart alamazsın sanırım. bu durumda hesap kimin üzerineyse o bankaya gidiyo.(telefondan yapılabilir mi bilmiyorum) internet bankacılığını açtırıp müşteri numarası, şifre ve parolayı istiyo. sen evinden internetten üsttekileri yapıyosun. kendi adına olan ATM kartından değilde ek karttan para yatırıyorsun sanal karta.

Dip not: ek kartın yani visa electron/maestro olan kartım çalışmamaya başladığında bankayı aradım. bana zaten o kartların internette işe yaramaması gerektiğini sölediler. ama 7 aydır kullanıyorum dediğimdede bi hata olmuştur dediler.
yani visa electron ve maestro kartlar atm kartı oldukları için internette kullanılamaz yoksa biri çalırsa cüzdanını pin kodunu bile bilmeden direk internetten alışveriş yapıp parayı harcayabilir.


[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 20:31 tarihinde, Alo-matik tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...