Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yazıyı yazdığım saat itibariyle %50 ye %50 Şu mal Sawyer'de ne buluyorlar bir anlasam.Sokakta görsem dövesim gelen bir tip.Gerek tip gerekse davranış olarak söylüyorum.Sayyid abimize yaptığı yamuğu unutmadık , unutmayacağızdır da... [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:49 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Sayid sux , pesmerge kilikli hıyar , adamı gordugum an asabım bozuluyo ,artist dallama, leaayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 peşmerge deil republican guard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bana göre süt onlara göre cikolata [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 17:38 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 1.Locke 2.Desmond 3.Sayid jack gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Sawyer'i de yanında yollayalım bari. Neyse... Sawyer bana nedense Yunan Mitolojisindeki Sisiphos'u anımsatıyor.Henüz tamamını izlemiş değilim ama sonunda feci madara olursa şaşmam walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 İkisi arasında Sawyer. Desmond, aksanından dolayı izlemeyi çok sevdiğim karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar