nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Hayatimda dinledigim en saglam telefon isletmesiydi, eger fake degilse tabii.. gozumden yaslar geldi.. http://www.youtube.com/watch?v=J5z4Vs26-TI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 puhahaha harikaymış koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 süpermiş bi de ses tonlama falan john goodman a inanılmaz benziyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 güzelmiş evet =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ingilizceymiş pfff. pati sayesinde ingilizceyide öğrenecem heralde yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bir ara turkce subtitle koymayi dusunuyorum canim sIkIldigi bir vakit :) bu arada mesaj kutumuzu arada temizleyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 evet doldurmayın kutularınızı sevgili patiler =P öte yandan, "tek tek sil zor oluyor, yok mu şöyle çoklu seçme opsiyonu hepsini bi kerede silelim gitsin" derseniz de yürekten katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 e var zaten hepsini tek seferde silebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yukarda ozel mesaj linkine tiklarsaniz orada sol menude temizlik linki var, oradan toplucana silinebilinir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ahahah harikaymış güldüm baya Sonundaki gay hadisesi ayrı bir yarıcıydı [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 20:53 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ehm tamam dağıtmayın abi konuyu ayıp yav =P ben herifin sesinin titremesine koptum bu arada, telefonu kapatabilmek için kıvranırken ehe [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 22:41 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar