Selamon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Merhaba, internet üzerin de yeni bir oluşum yarattık. SİYAMETRA ! Siiyametra bir forum. Ancak, bugüne dek alışagelenlerden biraz farklı. Siyametra bir siyasi tartışma forumu. Aramızda sizleri görmekten mutluluk duyarız. İşte linkimiz SİYAMETRA ! Saygılarımla, Siyametra yönetimi adına Selamon.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Başarılar[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Teşekkürler, umarım dilediğiniz gibi başarılı bir topluluk yaratabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 linki bazı topiclere itina ile yapıştırılacaktır[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hayırlı olsun.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 siyaset sux[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 the crew and all the fools , all the politix :P hehe güzel şarkıdır[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: Draven, 27 September 2003 00:48 tarihinde demiş ki: siyaset sux[hline]If we die, we all die together. sora siyasetden bi haber oldugun icin bole boktan interneti cek ulkende[hline]Mp3 List Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 "Siyaset sux" Siyasetle ilgili değilim, onunla uğraşmaktan hoşlanmıyorum, v.s gibi sözleri anlarım ama direkt olarak siyaset sux demek ne denli büyük bir hatadır düşündün mü hiç. Eğerki sen siyaset sux deyip geçecek olursun bu ülkenin başına gelecek daha çok şey var. Öncelikle halk bilince erişsin ki ülkenin geleeceği için değerli bişeyler yapabilsin.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ülkücülük demek daha yerinde olur zaten.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 O bölümler üzerinde bir indirgeme çalışması düşünüyoruz, ancak bütün bölümlerin kendi içinde bir mantığı var. Siyasi görüşler adı altında topladık o başlıkları. Ve bölümde bulunan 4 başlığında kendine has çizgileri mevcut. Yani, sağ görüşle milliyetcilik (yada ülkücülük) aynı çatı altında toplanamaz bence. Tıpkı komünizm in sol görüşle aynı çatı altında toplanamayacağı gibi. Ancak ilerde doğabilecek seviyesiz tartışma sorunları yüzünden belki indirgemeye gidebiliriz. Tabii üyelerden indirgemenin hemen yapılması konusunda bir talep gelirse, indirgeme yapılacaktır.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Bence o foruma bide güzel kominizim-miliyetçilik arasına liberalizm sağ sol un ortasına merkez koysak fena olmaz mı illaki kenarlarda mı olmak lazım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Hım evet mantıklı bir yaklaşım, teşekkür ederiz öneri için. Zaten şuan tüm forumu yeniden yapılandırıyoruz forum sistemi değişiyor. Hostumuz, forumumuz herşeyimiz yeniden yapılanıyor gelen eleştiri ve istekler doğrultusunda daha da hoşa gidecek bişey hazırlıyoruz.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar