Fly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kafamda internet teknolojileri ve/veya ses ile ilgili (hafiften bir "ses mühendislği" fantezisi oluştu da mantıklı düşününce bir tarafımla gülüyorum kendime, o da ayrı konu) iş yapma fikri oluştu. kadir has'ın ortamı, hocaları (ha bir de puan aralığı) nasıl ? ilk sayfada gördüm internet ile ilgili düşünüyorsan bunu seç diye bir mesaj, o bakımdan sordum. ek olarak 340-350 (+/- 5) puan aralığında, "x üniversitesinden mezun oldum" dediğimde en azından "fena değilmiş" tepkisini almama yarayacak her tür üniversite tavsiyesine açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 @Fly kadir hasla ilgili ben görüş belirtmiştim,orada okumuyorum ama arkadaşlardan duyduğum gördüğüm kadarıyla, dersleri network ilgili hep,yazılımı daha zayıf.. bu arada network=internet değil,aksine yorulup emeğin karşılığını alamayacağın bir sektördür network.. okulu anlatmak gerekirse,kültür kadar olmasada yinede rahatlıkla mezun olunabilicek,öğrenciye birşey öğretmek yerine bol bol boş zaman sağlayan bir üniversitede..mantıkları,biz zamanıda kaynağıda veriyoruz isteyen oturur çalışır isteyen gezer,2sinide mezun edicez,iş hayatında ayıklanırlar zaten tarzı birşey.. x üniversitesi y üniversitesi olayı pek kalmadı artık..kişide bitiyor herşey,ha yinede öğrenciyi kasıcak üniversiteleri tavsiye ederim..mesela bizimki senelik 60kişi alıp 10 mezun veriyor,geri kalanlar eleniyor sağda solda.. illa isimde istiyorsan,odtünün bilgisayar eğitimi sağlam,koçun iyidir,keza yıldız tekniğin hocaları süper anlatıyor [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 02:32 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Marmara da bi bölüm vardı.. Bilişim ve işletme üzerine..(ismini unuttum gerçi) bölüm almanca..bi araştır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 BIT (Business Information Technology)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 işletme enformatiği. marmarada evet. ve almanca evet. ve güzel bi bölüm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Bilgisayar mühendisliği için üniversitede öğreneceğin ya da göreceğin şeylerin sana çalışma hayatında pek bir yararı.Networkü,yazılım veya herhangi bir şey inan piyada çok yetersiz gelir.Üniversiteler hala günümüzde etiket olarak olarak kullanılıyor.Çümkü bir standart yok ortada.O yüzden bağlantıları olan,ismi olan bir yer seçersen kendine daha rahat edersin mezun olunca.Araştırmalarını bu yönde devam ettir sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ctis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Ilke SU'yu anlatmis. Imkanlari falan... Tabii bu imkanlar icin illa SU tercih etmek zorunda degilsin. BOUN'un de benzeri imkanlari oldugunu biliyorum. Benzer programlarla yurtdisinda ogretim-egitimlerini surduren arkadaslarim var. KOC da ayni sekilde, eminim Bilkent ve ODTU de farkli degildir. Onemli olan senin bu imkanlari ne sekilde degerlendirecegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar