kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 durduk yere hata verip kapatıyor nedir sebebi ? ayrıca bu nedir ne işe yarar ? yenir mi ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 svchost.exe demi. modemini usb'den mi bağlıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hayır ethernet, kablonet kullanıyorum. format yolları gözüktü mü bana onu söyleyin siz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hic bi hata kodu vermiyor mu? Onun icinde bi hata icerigi olacak boyle bi suru sayi mayi, onu paste edersen daha kolay olur.. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:55 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 tamam öyle yaparım, ondan önce bi güvenli mod da açıcam rahatsızlık verdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bende usbden takınca yapıyodu. O svchost çok dandirik birşey yahu, bütün ağ işlemlerini filan o kontrol ediyor. Tek bir exeye koymuş dandirik microsoft. Neresinde sorun çıktığı anlaşılmıyo. Ama servislerden hata veren servisi kapatırsan çözüm olabilir, tabi o zaman internete giremeyebilirsin :D edit: ama format kesin temiz ve hızlı çözüm. Formatlasan hatta şimdiye çözülmüştü demi? :) [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:08 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 daha yeni format çaktım bu hata çıkıyor. ne yapmak lazım? kapatınca net de gidiyor. USB'den bağlamak zorundayım kablo modemimi zira bu windows ethernet kartımı tanımamakta kararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bu hatadan artık gına geldi yok mudur bir çaresi bunun dotadakiler oyacak beni artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 svchost diye araştırın bi yaması vardı onun. bide güncelleme vs. zımbırtılarını kapatın. en iyisi önce bi format sp2 sonrada güncellemeleri kapamak, sonra bi daha rahatsız etmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;894391 Şurdaki yama sanırım. Arkadaş bu yamayı kurup çözmüştü generic host process sorununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 evet bi yaması vardı bunun. lopeth son dotadanda ondan mı düştün sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 hep ondan düşüyorum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yalana gel olm, almışız 2 barracks'ı yarmışız, gelmiş generic diyosun process diyosun =p bi' worm vardı, o da yapıyodu işte. fixblast'ı kullanarak geçirebilirsin sorunu. birde shutdown -a komutunu girebilirsen seri bir şekilde, o da anlık bir kurtuluş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bende bu hatayı verdiği zaman ya ses gidiyor ya da net gidiyor gibi oluyor. Oyundaysam düşüyorum ama nete girmeye devam edebiliyorum felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 windows update yapınca düzeliyor bu. bende de format attıktan sonra çıkıyor bu ses ve net gidiyor bir süre sonra ama updatelerden sonra düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar