GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Radyoda falan duyuyorum hep şarkıdan anladıklarımı yazıyorum: Sevın seıs sevınlarıs bilmemne my self falan? Biraz zor olacak ama bakalım :)[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 senin dediğin şarkımı bilmiyorum ama bende içinde "seventy-four, seventy-five" geçen bi şarkı arıyorum geçen gün radyoda çaldı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 abi seventy four seventy five'ın sözlerini hatırlıyorum ama şarkının ismini çıkartamıyorum I was the one who let you know I was just sorry ever after seventy four seventy five.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 The Connells - Seventy four, seventy five Got no reason For coming to me and The rain running down There's no reason And the same voice Coming to me like It's all slowing down And believe me I was the one Who let you know, I was just sorry ever after Seventy-four, seventy-five It's not easy, Nothing to say 'Cause it's already said It's never easy When I look on your eyes Then I find that I'll do fine When I look on your eyes Then I do better I was the one Who let you know, I was just sorry ever after Seventy-four, seventy-five Givin me more and I'll defy, 'Cause you're really only after Seventy-four, seventy-five Got no reason for Coming to me and The rain running down There's no reason When I look on your eyes Then I find that I'll do fine When I look on your eyes Then I do better I was the one Who let you know, I was just sorry ever after Seventy-four, seventy-five Givin' me more and I'll defy, 'Cause you're really only after Seventy-four, seventy-five I was the one Who let you know, I was just sorry ever after Seventy-four, seventy-five Givin' me more and I'll defy, 'Cause you're really only after Seventy-four, seventy-five Got no reason for Coming to me and The rain running down There's no reason And the same voice Coming to me like It's all slowin' down And believe me I was the one Who let you know I was your sorry Ever-after Seventy-four, seventy-five Giving me more and I'll defy 'Cause you're really only after Seventy-four, seventy-five It's not easy, Nothing to say 'Cause it's already said It's never easy When I look on your eyes Then I find that I'll do fine When I look on your eyes Then I'll do better[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Ahah çok karizma oldu bu da :)[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Benim şarkı hala bulunamadı peh :) Bu arada o şarkıyı bi kadın sölüyo sesi shania twaine biraz benziyo[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 gıcık biraz daha açıklayıcı yaz aa nerden bilelim müneccimmiyz_[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Nakaratında böyle yumuşak bir sesle vokalle birlikte kadın sesleri şöyle diyor: Sevın seıss layki Saıs falan shania twaine benziyo bende hiç detay bilmiyorum ki :)[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ben anladım sanırım. Yanılmıyorsam sweet dreams'ten bahsediyor. Marilyn manson'ın şarkı. Ama kadın sesi dediğine göre eurythmics cover'ından bahsediyorsunn. Eurythmics - Sweet Dreams Umarım yanılmıyorumdur da aradığını bulmuş olursun.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Teşekkür ederim ama sweet dreams değil biliyorum o şarkıyı :) Tüh bukadar az bilgiyle bulunmaz bu neyse teşekkürler arkadaşlar[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bu arada belirteyim: O sarkiyi Manson cover'ladi. Eurythmics'in sarkisi o... said: Mirage, 27 September 2003 22:41 tarihinde demiş ki: Ben anladım sanırım. Yanılmıyorsam sweet dreams'ten bahsediyor. Marilyn manson'ın şarkı. Ama kadın sesi dediğine göre eurythmics cover'ından bahsediyorsunn. Eurythmics - Sweet Dreams Umarım yanılmıyorumdur da aradığını bulmuş olursun.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: -Melancholy-, 28 September 2003 01:10 tarihinde demiş ki: Bu arada belirteyim: O sarkiyi Manson cover'ladi. Eurythmics'in sarkisi o... said: Mirage, 27 September 2003 22:41 tarihinde demiş ki: Ben anladım sanırım. Yanılmıyorsam sweet dreams'ten bahsediyor. Marilyn manson'ın şarkı. Ama kadın sesi dediğine göre eurythmics cover'ından bahsediyorsunn. Eurythmics - Sweet Dreams Umarım yanılmıyorumdur da aradığını bulmuş olursun.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Yuha yanlış üstüne yanlış o şarkı asıl Marily Monroe 'nun şarkısı o[hline]Aha oldu hayırlı uğurlu olsun...[ hline ]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar