Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Neden mi? Adamlar her istediğini yaptırıyor kukla hükümete, sonra parti veriyorlar.Paris ele geçince fransızlar mı püskürttü yoksa müttefikler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 önemli olan kimin püskürttüğü değil bu durumda önemli olan rejimin dağılmayışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: Sanki ilkokul tarihiyle konuşuyormuşsun gibi geldi doğrusu ben de içimden aynısını geçiriyordum, insanlar halen ilkokulda gösterilen "atatürk'ü yoketmek istiyordu padişah" söylevine inanıyor. :p neyse nefr'e dediğim gibi bilerek çekilmiştim önceden bu tartışmadan, gene çekiliyorum. [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 17:15 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar