Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Tuhaf gelecek ama bir düşüncem var. Birkaç defa oldu bu. Nightwatch filmini aratmıştım,baktım akışta yok. 1-2 gün sonra bir de baktım nightwatch eklenmiş akışa,paşa paşa izledim filmimi. Mesela Beter böceği aratıyorum bir süredir,bugün baktım akışa beter böcek eklenmiş. Böyle birşey olabilir mi? Aramaları değerlendirip izleyicinin isteğine göre hareket ediyor olabilirler mi? edit: Bugün 17:00 'de actionmax'da Beter Böcek filmini izleyebilirsiniz. Bugün izleyemezseniz yarın da var [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 12:57 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Isıtıp ısıtıp sunuyorlar aynı filmleri. Eli mahkum senin aradığın denk gelecek. Ha bugün ha yarın. Alt yazılı filmler sunmasalar bir gün bekletmem iptal ederim ama peder için gerekli alt yazılı filmler. İşitme engelli olduğu için. Disney Channel geldi hoş oldu, Finding Nemo izledik falan ama yinede boş digitürk. Hele geçen gün Halkbank'ın özelleştirme reklamını göstermeye çalışırken box kilitlendi alt yazı bir süre devre dışı kaldı deli oldum. Ücret verdiğim yerde hangi akla hizmet floating reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ya beni de zırt pırt çıkan reklamlar sinir ediyor yok şunun için ok tuşuna bas falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bence digiturk o kadarda kötü değil. aslında iyiki digiturk'e geçtik diyorum. biz digiturk'e geçtikten bir süre sonrada halamlar geçtiler. çünkü digiturk'e geçtikten sonra ses ve görüntü fark edilir derecede değişti. önceden kablolu tvden izliyordum ancak digiturk'de izlemek farklı oluyor. hd ready lcd televizyonda digiturk ile hd yayın alamıyorum ancak 16:9 olan film ve dizileri oldukça iyi izliyorum. bir süre öncesinde çıkarılan güncelleme ile kutulardaki takılmalar önlendi. güncellemeden önce gerçekten takılıyordu. çıkan reklamlar bazen rahatsız edici olabiliyor. sanıyorum ağustos'da çıkan hd destekli kutularda buna ilişkin bir çözümde sunulacak. yeni çıkacak receiver için oldukça sabırsızlanıyorum. yeni hd destekli kanallar ve yeni hizmetler. eh, parada alacaklar tabi. digiturk'te bulunan kanallarda gösterilen filmler bence o kadarda kötü değiller. bazı filmler eski ancak bazı yeni filmlerede rastlayabiliyoruz. digiturk platforma biraz daha kaliteli kanallar katabilse güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Valla ben gösterilen filmlerden oldukça memnunum. Moviemax'deki filmler zaten genelde 2004-2005 filmleri. Daha eski olanlar da en aşağı 2001 gördüm şimdiye kadar. Ortalamanın altında film yayınlanmıyor. Actionmax'de de bazı kült filmler oluyor,beetlejuice gibi. Diğer kanallarını zaten tartışmaya gerek yok,kablolu yayınla asla kıyaslanamaz Ha şunu da ekleyeyim,filmleri istediğin dilde,ister alt yazılı ister yazısız başka nerde izleyebiliyorsunuz ki? [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 00:06 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 tüm filmleri izledim dogru duzgun film koymuyorlar nedense ne zamandır moviemax e [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 00:13 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Evet son 1-2 aydır bozdu biraz ama düzelicektir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 digitürk'ün alt yazı sistemi arada kafayı yiyor, replikleri atlıyor bazen tamamen. Bazen "fire in the hole" tazrı cümleleri tamamen yanlış çeviriyor. asıl en kötüsü filmleri kesiyor arkadaşlar. Kill bill, son samuray gibi filmlerde hem fazla kanlı olan yerleri hem de alakasız yerleri kesiyor. Nerden biliyorsun derseniz, kill bill de, uma thurman'ın hattori hanzo'yu bulduğu küçük çin lokanta sahnesinin yarısı kesikti. Son samurayda ninjaların saldırdığı ve benim en sevdiğim sahne olan ev içi çatışmaların %70 i yoktu. Hadi kan revan'ı anlarım da digitürk bozdu iyice olayı. Ben credits'i bile bitene kadar izleyen bir adamım ve alakasız sahne kesimlerine hiç tahammül edemiyorum artık. Bir insan " lütfen kesmemiş olsunlar" diye dua ederek film izler mi ya :). Ki her tahmin ettiğim sahne kesik çıkıyor. Öteki filmleri hatırlamıyorum ama arada karşılaşıyorum hep. İşin komiği günlük programı tutturmak için sahne kesiyorlar, ama film sonu cast olayını 5 dk eksiksiz veriyorlar. Ya benim o kesilne sahnelerde anlamadığım başka bir şey var ya da işin çivisi çıktı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 killbill i digiturkte ilk gösterimde izledim fazla kesmemişlerdi sahneleri ama sonradan gösterdiklerinde kesmişlerse bilemem :) son 1-2 aydır baydı digiturk aynı filmleri hergün gösterip duruyor pek bir ilerleme yok son 1-2 aydır ha birde helly beri nin oynadığı bir film vardı monster's ball diye o filmde cok güzel bir sevisme sahnesini kesmişlerdi ozman cok kızmıştım [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:55 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ya digiturk baydı beni.güzel filmleri ilk vizyondakilere koyuolar.ordan diyelimki izledin.10 gün sora moviemax e koyuolar. filmler baydı hep aynı filmler.sabaha kadar oturdugum zamanlarda güzel film arıorum yok yani 2 den sora full cinsellik.hele goldmax falan emanuell veriodu bi ara.ne kadar cinsel içerikli film varsa digiturkte.şöyle adam gibi oturupta izledigim film çok azdır. monsters ball i izlemiştim.sevişme sahneside full du gayet güzeldi :) [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 18:52 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 primetime'da kesilmiş gösterip diğer zamanlarda tam mı gösteriyorlar acaba. Yayın koordinatörlerini bulup dövmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 o değil de, digiturkte mtv var mı mtv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 O da değilde Digiturk'e alternatif ne kullanılacak ki? Gerçi ben izlediğim her diziyi netten çekiyorum. Filimlerede sinemada gitmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 digiturk te mtv vardı ama artık yok ama meltem tv vardı bi aralar music tv diorsan tr oldugundan beri oda yok ama sanırsam koycaklar eskiden oldugu kanal hayla boş saçma bi kanal koydular hep afrika şarkıları çalan onu da kaldırdılar d-smart cıktı daha yepisyeni acap o nasıl film kanalları felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar