Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 olmuyor kardeşim olmuyor, yağmur efektinde gidio iş :) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bay levie anladığım kadarıyla sen ımajı sıyah meyaz yapıyosun, grayscale yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 dur amdem egldik bişiler daha söliyelim, eğer yağmurlar cok kalın gleiyosa şu şekilde cözebilirsiniz. o effectde cizgiler sabit bi kalınlıkta olduğu için 5000x5000 pixellik bi imajda cok cok ince 400x400 pixellik bi imajda deve gibi durucaktır, effecti atmadan önce yukardan image size'ı deneme yanılma yöntemiyle değiştire değiştire farklı boyutlarda yağmur cizgileri eldeedebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: Bay levie anladığım kadarıyla sen ımajı sıyah meyaz yapıyosun, grayscale yapıcaksın. %50 Grayscale dediği gibi... fekat olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 e gönder ben yapıyım hadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 sağol da ben denemek amacıyla yapmayı denemiştim. yani olmasa da olur önemli değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Font olarak Comic Sans kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 yaparım çok pis :) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Benimki de böyle bişey oldu. Yağmurda karışıyor biraz. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 font olarak comic-sans kullanmayın. dafont.com'dan indirin. tamam, tamam: dafont [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 18:57 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ayarı veririm diyorsun adsfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 artistic cutout dediğin dalgayı nereden yapıyorsun? farklı kalitelerde bir sürü resimde denedim hiç biri karikatür gibi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Yukarıdaki menüde filter > artistic > cutout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 yok ben yapamadım, baştan sçıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo][/spo] yağmır yok ama idare edin artk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 what are you looking for'dan sonra soru işareti olacak yoksa garip oluyo valla ilk okudugumda anlamadım bu arada Sin City yazısını nereden buluyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ya internetden cidden aradım ama bulamadım orijinaline benziyen o yüzden sormuştum hani bir link yada upload türevi bişi yaparsınız kıyak diye sevinmiştim ama nese sağolun yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 eheh kızma be photoshop varmı? simdi aç photoshopta basit bi sin city resmi. magic wand tool yada pen aracını kullanarak seç. sonra crop de sonra ctrl+ı ye bas dış kısmı seçili olucak del e bas temizlenicek mis gibi sin city yazısı. ha sen font diosan sin city die aratınca cıktıydıu bana bulamazsan ver abicim pm de n mailini atim sana [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 21:34 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hah sağol abi yok hani böyle direk hazır bişi var mı diye merak ettiydim anladım bir resimden kendiniz çıkarıyonuz yeni başladığım için photoshopa pek bilmiyorum ama geçenlerde pen toolu kullanmayı öğrendim çok güzel bir tutorialdan çok işe yarıyo istediklerimi çıkarmaya sağol yinede ayrıca kızmadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 oldu wallaha =p [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Olmuş valla eline sağlık :D Yalnız elin biraz daha içeri doğru dursa, silah da tam otururmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Fos Oldu Biraz Ama Neyse =P [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar