ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ben secilme yasi olarak 25 i cok erken buluyorum, sizin gorusleriniz nedir? Ben bulamadim eger bu konuda daha once baslik acilmissa kapatirsiniz. Bence cogunlugu ya yeni ise girmis ya hic girememis olan hayat tecrubesi bu kadar az 25 yasinda daha kendi hayatini tam duzene koyamamis (yani coluk cocuga karistiysa bile daha o cocuklar ufaktir) insanlar gidip Avrupa Parlamenterler meclisinde falan mi konusacak? 30 bence iyiydi simdi sirf yalakalik olsun diye 25 26 yasinda bir ton adam meclise girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Evet 25 yas cok sacma 40 yasindaki adamlarin bizi nasil yonettigini gorduk simdi de 25 yasindakiler mi cikip yonetecek tovbe tovbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 aynı $ey sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Evet ozur dilerim baslik kitlensin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Başlıgın kitlenmesi için moderasyona yardım amacı ile başlıgın yazılı olduğu kısımın en sonunda bulunan ünlem işaretine(yani en sağ üstekine) tıklayıp bir açıklama yazıp yollamak kafi :) (unutmayın mesajın şikayeti değil başlıgın sikayetine ait ünleme tıklıyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar