Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Menu,Dialog Editleme..?

RaVena

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Bi Bakarmsnzz Bişey kafama takıldı mesala bi menu scpsi indirdim buda blacksmith menusu ona yeni şeyler ekleybilirimyzz yani görüntüsünü faln değiştirebiliyzz bi programla??hangi program ismini bide sitesini sölersinz cok sevirinim...
yani kısacası bi menu indirioruz onu bi programla acıp editleyebilirimyz..?
Sosyal ağlarda paylaş

Dialog Studio

Programi indir.Kur.Ustte Toolbarda Sirasiyla
File - Sphere - Help

Sphere e tıkla orda
-Import ( 55i-99g only)
-Export

Import a tıkla .Acilan pencere de
-Sphere File ( Burada dialogun icinde oldugu dosyayin yerini gosteriyoruz )
-Dialog Name ( burda ise import edecegimiz dialog un adini yaziyor ör: d_blacksmithy )

Tavsiye olarak sunlari belirteyim.Import decegin dialog un gump kısmını kopyalayıp bos bir dosyaya ekle sonunda [EOF] eklemeyi unutma ve o dosya uzerinden islem yap. Obur turlu butun dosyayı tariyor ve asiri derecede işlemciye yukleniyor.Makine kitlendi sanıyorsun ancak mouse u dahi oynatma işlem bitince normal e donuyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HerenIstiaron, 27 September 2003 11:08 tarihinde demiş ki:
Tam olarak hangi dosya hatırlamıyorum , ama dialog studio yu yüklediğin klasörün içinde ini veya txt dosyalarından birinde Auto Update olayı var onu kapatırsan düzelir[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online

Auto Uptade olayını nasıl kapatcam ne yaparsam kapancak..??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 27 September 2003 11:43 tarihinde demiş ki:
said:
HerenIstiaron, 27 September 2003 11:08 tarihinde demiş ki:
Tam olarak hangi dosya hatırlamıyorum , ama dialog studio yu yüklediğin klasörün içinde ini veya txt dosyalarından birinde Auto Update olayı var onu kapatırsan düzelir[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online

Auto Uptade olayını nasıl kapatcam ne yaparsam kapancak..??

Evet Beklıorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...