RaVena Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Arkadaşlar Bi Bakarmsnzz Bişey kafama takıldı mesala bi menu scpsi indirdim buda blacksmith menusu ona yeni şeyler ekleybilirimyzz yani görüntüsünü faln değiştirebiliyzz bi programla??hangi program ismini bide sitesini sölersinz cok sevirinim... yani kısacası bi menu indirioruz onu bi programla acıp editleyebilirimyz..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 "Dialog Studio" ile bi Scp de bulunan menuyu import edip kurcalayabiliyorsun.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Jonq: Sitesini ve nasıl yapılcağını anlatırmsn..?? Anlatırsan Cok Sevirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Dialog Studio Programi indir.Kur.Ustte Toolbarda Sirasiyla File - Sphere - Help Sphere e tıkla orda -Import ( 55i-99g only) -Export Import a tıkla .Acilan pencere de -Sphere File ( Burada dialogun icinde oldugu dosyayin yerini gosteriyoruz ) -Dialog Name ( burda ise import edecegimiz dialog un adini yaziyor ör: d_blacksmithy ) Tavsiye olarak sunlari belirteyim.Import decegin dialog un gump kısmını kopyalayıp bos bir dosyaya ekle sonunda [EOF] eklemeyi unutma ve o dosya uzerinden islem yap. Obur turlu butun dosyayı tariyor ve asiri derecede işlemciye yukleniyor.Makine kitlendi sanıyorsun ancak mouse u dahi oynatma işlem bitince normal e donuyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Jonq arkadaşım ben bu programı Ultimaonline klasörüne yukledim çalışmıor iki kere tıklıorum programı loading yapıorr ondan sonra sorun verıor kapanıor... Neden böle oluor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ya notepad denen bir program var, hiç mi anlamıyorsunuz ordakilere bakarak, elinizle değiştirin ne gerek var programa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Tazmanyak.. Ben Dialog Studio ile ordaki gumpun görünüşünü ve menuye yeni şeyler eklemek için sordum ve yapamadım yani program calışmadı...Loading yapıor sonra kapanıor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 kullanmadığım için bilemiycem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Tam olarak hangi dosya hatırlamıyorum , ama dialog studio yu yüklediğin klasörün içinde ini veya txt dosyalarından birinde Auto Update olayı var onu kapatırsan düzelir[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: HerenIstiaron, 27 September 2003 11:08 tarihinde demiş ki: Tam olarak hangi dosya hatırlamıyorum , ama dialog studio yu yüklediğin klasörün içinde ini veya txt dosyalarından birinde Auto Update olayı var onu kapatırsan düzelir[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Auto Uptade olayını nasıl kapatcam ne yaparsam kapancak..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: RaVena, 27 September 2003 11:43 tarihinde demiş ki: said: HerenIstiaron, 27 September 2003 11:08 tarihinde demiş ki: Tam olarak hangi dosya hatırlamıyorum , ama dialog studio yu yüklediğin klasörün içinde ini veya txt dosyalarından birinde Auto Update olayı var onu kapatırsan düzelir[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Auto Uptade olayını nasıl kapatcam ne yaparsam kapancak..?? Evet Beklıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 options denen bişi yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bir dosya adını hatırlamıyorum , onun içinde update=on gibi bir şey var onu off yapın sanırım böyleydi[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Yokk olmuor... Yuklediğimm Dosyaların hepsinin içine baktım uptade=on faln denen bişi yok.... sende indir bu dialog studio yu bak öle söle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar