nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Biri fotoğrafını koysa şu kafa tokuşturma olayının tam süper olacak, merak ettim yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Son 7-8 yıldır MHP'li elemanların haricinde dinci güruh da bu selamlaşma şeklini kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Simdiye kadar gormediysen sanslisin hic bulasma. Onlara bulasanin sonu iyi olmaz. Hepsi kendini Kurtlar Vadisi dizisinde zannediyor ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: Biri fotoğrafını koysa şu kafa tokuşturma olayının tam süper olacak, merak ettim yahu :) Valla çekebilen yoktur heralde,yakalarlarsa orada gömerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Hisss reissss, aha bak lavuk kamaraya cekiyor Vay babayun kemuguneeeee, gomcurun dallamaya kime sormadan kimi cekiyon lan sen! ``gazeteci zannedip saclarini tukruklen duzeltir`` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Belki kendileri çekmiştir bi ara selamlaşma fotoğrafı olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Erkek adam öpüşmez diyenlere bir mesaj: Madem öpüşmeyeceksin, insan gibi tokalaş, kafanı felan uzatma. Adam illa öpüşmek istiyorsa, ve sen istemiyorsan zorla "Gel ula öpücem seni!" demez herhalde¿ Az geriye doğru çekilirsin, mesafeyi belli edersin olur biter. Bu arada cidden o kesim kendini köpeğe boğaya felan benzetiyor. Ben değil, kendileri söylüyor bunu. lol Medeni olun biraz. Hala mağara adamı gibi "Hunga, munga" şeklinde şaklabanlıkların alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Otugen basi yokustur Kafalari tokustur Bize de fasist diyenler Ya haindir ya pusttur diye biliyorum ben de [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 01:12 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yakinda bir yerleriyle duello yapicaklar bu kafayla kizlarda kic kica tokustursun mis gibin ha bana kalsa roma selami filan kullanin dicem yada ne biliim hayl hitler, itoglu itler olayi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar