Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Peter Ustinov'un başrolde oynadığı 1964 yapımı 'Topkapı' filminin yeni versiyonu yine İstanbul'da çekilecek. 'The Topkapı Affair' adıyla çekileceği duyurulan yapım için MGM ile TRT arasında prensipte anlaşma sağlandığı açıklandı. TRT Genel Müdürvekili Ali Güney, MGM ile TRT'ye film almak toplantı yaptıklarını sırada 'The Topkapı Affair' filminin gündeme geldiğini ve filmin İstanbul'da çekilmesini karara bağladıklarını söyledi. MGM yetkilileri daha önce filmi Yunanistan'da çekmeyi düşünüyordu. Yeni filmde 'Yarın Asla Ölmez', 'Dünya Yetmez' 'Başka Gün Öl'de James Bond'u canlandıran Pierce Brosnan rol alacak. 1964 yapımı Jules Dassin'in yönettiği 'Topkapı' filminde Melina Mercouri, Peter Ustinov, Maximilian Schell'la birlikte Türk oyuncular Ege Ernart, Senih Orkan ve Ahmet Danyal Topatan da rol alıyordu. Filmde Topkapı sarayında bulunan Kaşıkçı elması'nı çalmaya çalışan bir gurp hırsızın macerası anlatılıyordu. kaynak:Msn.com tekrar çekerek içine edecek başka bir film bulamadınız mı ey hollywood totoşları ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 midnight express de olabilirdi yeniden cektikleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ya ne bileyim böyle kendisi harika olan filmleri tekrar çekip içine ediyorlar.Bir çok örneğini gördük. Topkapı benim için yani dönüm noktası olan filmlerden bir tanesidir.Oscar dahil onlarca ödül almış,sinema tarihi açısından önemli bir nokta olan bir film sonuçta.(yoksa bu filme karşı bir tek ben mi böyle hissediyorum :P ) Bir Taxi Driver yeniden çekilirse ne olur düşünün yani... [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 21:24 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: Topkapı benim için yani dönüm noktası olan filmlerden bir tanesidir.Oscar dahil onlarca ödül almış,sinema tarihi açısından önemli bir nokta olan bir film sonuçta.(yoksa bu filme karşı bir tek ben mi böyle hissediyorum :P ) valla ben diyecektim ama, sen zaten kendi kendine demişsin be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar