Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 100 üye varsa 90'ı sadece böyle şaşkın ve küfür etmek için üye olanlar :q Tikkymiş. Insan ol önce demekden başka bişi denilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 tikky_halee yazdı: ayy kesnlikleeee katılıorum bencedee çok zor bir işş .. yanii iniorum nişantasınaa ne alcagımıı sasıormm ay nişantaşı flan hiç tarz değil.. bi şey almak istediğim zaman ya londradan ya da paristen getirtiorm. caddede gezmek çok cool ama Bune abi yaw ?? elalime kıcına don alamio bunlar?... [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 17:41 tarihinde, spompas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Siteye üye olup,buluşma falan yapıp, meydan dayağı atıcaksın bunlara toplu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yetmez. eğer bu kenkler gerçekse insanlığı bunlardan kurtarmak için herşey yapılmalı.hatta imkan varsa hepsini gözlerden uzak bi adaya toplayıp kafalarına nükleer füze sallamak lazım. -ay ne sıkıcı ada burası be oturacak bi starbucs bile yok yaneğğğ (görücen sen starbucksı şimdi) Nuclear launch detected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 agzim acik okudum o topici...daha fazla okursam shekerlerin sh lerinden,janım,jeydacmm ların j lerinden kusacagimi hissettim ondan hemen kapattim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Nuclear Missile Ready... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 azuhahah koptum postlara sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 gerçek oldugunu sanmıorum.böyle bi model yok yani.şaka yapıolar.hayatımda öle bi muabbete rastlamadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 paran wwarrrsaaa harbyy tikky seen coook kolayy bencee ama kolpaysaaan zooor tabiiiiiii... yanlıııs anlamayııın sözümmeclısteeen dısarııı bir insan geyik yapmıyorsa harfleri öyle uzatmaz be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: [Per 19:26] tikiadmin: onası nik la:D [Per 19:31] tripcan: yav ben bole cok trip yaparım , arkadaşlarımda bana bole der, tripcan! [Per 19:47] tikiadmin: tripcan yawrum... sen kedilerinle uğraş asmıyım seni Dev bağlamış mevzuyu. Yeni forumun hayırlı olsun devhochi [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 11:07 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Abi topic gezdikçe ilginç şeyler buluyorum. Şurda tikky ceyda'nın söylediğine koptum ya. CEYDA(Tikky Admin): nasıl bir üniversite oldugunu araştırmadmm için yorum yapmıcam sütçü imam hakknda Madem cevap yazma dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bütün site koca bir şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yok dayanamayıp topic açacam şunlara yeter be. @gEcE gEzEnlErE sOr Turkey'de hala yoklama alinior mu? Bu nedir ya yeter be .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Açamıoyorum üyelik alınmıyo. not: dev şifreni gönder bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 choq sheqer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Şaka di mi bu? Bunlar gerçek değil yani? Lütfen biris bana bunların bir rüya olduğunu söylesin. ... ... 10 dakka okumaya dayanabildim ya nedir bu böyle. Bu arada bunların yanında Tikice - Türkçe sözlük geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: gerçek oldugunu sanmıorum.böyle bi model yok yani.şaka yapıolar.hayatımda öle bi muabbete rastlamadım yani ben ciddi ciddi duydum böyle muhebbetler. ama yani ben bunların ciddi olduğuna inanmıyorum ya tutup da forum açmazlar, açsalar bile o ne nickler o ne laflar, yok artık ya. bence feyk bu feyk. dev yazdı hepsini. ayrıca dev, sen oturup bütün gün gugılda tiki forum mu aramaya başladın lan? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 şhekerim!!1 şhekerim ne abi ş ile şhekerim abaav!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 şhekerim şhekersin şhekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Rica ediyorum biri şaka olduğunu söylesin yoksa üşenmeyip sövücem bunlara forumda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 şhaka deillll jönjöniko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 @Alfheim Ben kayıt olabilseydim sabah yapacaktım o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bölüm aciklamalari düzgün yazilmis, ordan kaybettiler choq gereqsizzsinieaaas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ben burdaki serdarı tanıyom. Hostanadolu.com'un sahibi bi sorayım dur ne ayakmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar