SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Eveeeet... Heyooo! mu desem ne desem ki bu olaya. Muhteşem Gothic grubu Lake Of Tears harika bir 2007 albümü çıkarttı. Albüm bildiğiniz o muhteşem Lake of Tears. Birazcık yumuşak gelebilir, Come Night I Reign, Evil In You gibi şarkıları sevenlere ama bu demek değilki bayıltacak derecede yavaş. Temposu oldukça hareketli fakat kullanılan tonlar daha temiz ve melodik olmuş. Dağıldı parçalandı vesaire gibi haberlere üzüldükten sonra böyle bir albüm çok güzel bir haber geldi bana.Lake Of Tears - Moons and Mushrooms 1. Last purple sky 2. Island earth 3. You better breathe while there's still air 4. Waiting counting 5. Like A Leaf 6. Children of the grey 7. Head On Phantom 8. Planet Of The Penguins 9. Is There A Better Way Daniel Brennare - vocals, guitar Magnus Sahlgren - lead guitar Mikael Larsson - bass Johan Oudhuis - drumsOfficial Website: http://www.lakeoftears.net [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 00:38 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ben black brick road'dan sora bu grup yalan olcak galiba demiştim sen iyi diosan hemen bakim abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 link isteriz paylaşim isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 http://www.bunalti.com/?p=2297 Bunalti for layf. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 01:36 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 buyur dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 vaay ilk şarki hoş geldi devam ediyoruz dinlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ben pek beğenemedim ilk $arkıyı.bakalım bir hepsini dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 hepsini dinledim hala beğenmeme konusunda fikrim deği$medi.belki dinledikçe deği$ir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 To Blossom Blue tadinda sarki var mi album de ? super otesi bilgisayarimda yer yok albumu indirebilicek kadar. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 o tarzda yok i$te,belki de öyle beklediğim için beğenemedim ya =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yok o sarki gibi bişe, farkli, fena değil ama o gibi bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 aha iyi oldu bu, bekliyordum albumu ama yazin cikacak diye aklimda kalmis... ne yaptilarsa hastasiyim bugune kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bendede bi hastalık oldu gidiyor her yazdığımı eksik yanlış yazmaya başladım. Başlığı "Lake of Tears - Moons and Mushrooms" diye düzeltebilirse bir admin mutlu olurum. Düzeltmezsenizde kendimi yer dururum her gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Lake of Tears gay metal yapiyo tam ya ehueuh Hastasiyim ama, cekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Hatta dur Headstones cekeyim bi yillardir dinlemiyorum, arasindaki soloya hastaydim onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar