Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 özellikle papatya-judas benzerliği, oha dedirticek cinsten. hala savunmayın bari ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 teo'yu kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 teoyu sevmezdim şimdi hiç sevmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 babasınıda sevmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ya paramparça ile kashmir in neresi benziyor ? teoman fanboi değilim ama sallamasak, hayır çekip dinlicem şimdi uyuz oldum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bazilari cok zorlama olmus harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: nileppezdel üye [şikayet et] § 03 Mayıs 2007, Perşembe - 23:35 [ özel msj ] Bir ledzeppelinci olarak kınıyorum. Ama eski parçalarını da çok severim o ayrı :) Bir Led Zeppelinci olarak sana Stairway to Heaven'ın girişinin birebir çalıntı olduğunu söylersem ne yaparsın onu merak ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 dinledim , bu kadar benzerlik normal bence her sanatçıda olabilir yani kassam bende bulurum her sanatçının benzer şarkıları. kolpa olmuş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 hiçde bile kolap değil. bi objektif olun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Genel olarak sevmiyorum, dinlemiyorum. Videoyu da izledim bazi parcalar biraz kasilmis gibi gercek olmayabilir. Ama kimisi de gercekten cok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 teomanlar kovalasın seni nilcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bazıları sorlama benzerlikler ama bazıları da tesadüf olamayacak kadar benziyo, aynısı hatta. OBjektif miyim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Çalmamış olsa bile Teoman Teoman'dır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: Çalmamış olsa bile Teoman Teoman'dır :P lol ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 arak böyle olur. http://www.youtube.com/watch?v=xGPaZuOfBFs http://www.youtube.com/watch?v=Zu3DvBaDAY8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Maşallah,bunlar müziği araklamakla kalmamışlar :) Tümden toplamışlar klip falan [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 18:33 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 e arakladın mı tam araklıcaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: arak böyle olur. http://www.youtube.com/watch?v=xGPaZuOfBFs http://www.youtube.com/watch?v=Zu3DvBaDAY8 ondan ote, in flames den sonra asik oldum anne falan diyince ne oldum oluyo insna bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 aynanın klibindeki yorum kitledi said: EFSANE1988 (2 days ago) marked as spam Aq şerefsiz vatan haini metalcileri!!! Sizde Türk müsünüz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 off video çok rezil olmuş, şarkıların birbiri ile alakası yok nasıl benzettiniz anlamıyorum. aynı riffler kullanılamayacak mı yani başkası tarafından. sanki orijinali dediğiniz sarkıların her köşesi kendine ait de burda teoman'a arakçı diyosunuz. led zeppelin benzetmesi de saçma. notalar tamamen farklı sadece sound aynı. demek bi grup gitarlarda delay ile başlasa şarkıya mor ve ötesi - bir derdim var'dan arak yapmış olacak. yani tüm şarkıları dinledim tekrar tekrar ve hiç de abartılacak kadar birbirine benzemiyo. baya bi kasmış eleman videoyu yapmak için, teomanın arakçı olması kendisine ne kazandırır bilmiyorum ama sonundaki adresini verdigi durock ile bir baglantısı yoktur umarım. kısakançsınız kardeşim, adam malı götürüyo işte. [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 19:17 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar