Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunladım Artık

Passanger

Öne çıkan mesajlar

Olmuyor efendim olmuyor.
Bağlantı kafasına göre gidiyor.Önce modemden şüphelendim.Değiştirdim.PArama kıydım.Zoom x5 aldım.ama sorun o değilmiş.Belki virüs vardır dedim format attım oda değilmiş.Dün gece clan maçının ortasında düşünce bağlantı modeme uçan tekme attım.
Bu sorunumun hatlardan olduğu artık kesin gibi.Ben ttneti arasam derdimi anlatsam ebi sallarlar mı acaba?Böyle sorun yaşayan var mı?

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 10:07 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Telefon açıyorsun, ilk etap onlar biz verilerinizi kontrol edelim diyorlar; eğer merkezden görebildikleri bir sorun varsa geri dönüyorlar. Göremezlerse, sorunlarınız devam ediyor mu diye soruyor pek kibar bir hanımefendi. Evet sorunum devam ediyor dersen tel numaran üzerinden bir arıza kaydı açıyorlar. Ondan sonra teknik elemanlarla muhattap oluyorsun.

Bu kopma falan olayları ev değiştirdikten sonra benim de başıma geldi. Adamlar geldi, ne yalan söyleyeyim gayette ilgilendiler. En son santraldan çok uzak olduğum için hattımın 1024k yı kaldırmadığını, 512k olarak bağlantımı düzenlediklerini söylediler ortada sorun falan kalmadı.

Küfür falan ediyoruz ama işin aslı, gereğini yerine getirince gayet ilgileniyorlar. Bana birgün randevu verdiler, adamın teki geldi elinde abuk sabuk cihazlar, notebooklar çat çat 30 dkda teşhis koydu. Hatta ev içi kablo döşemede sorun olabilir diye onları bile elden geçirdi.

Telefon başında, memur milletiyle sinir harbi yapmaya ve vakit öldürmeye gerek yok diyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

ethernet kartında da bişeyler olabilir, bneim 100mbit ethernet kartı son driver'ı yüklemeyinde (1gbit aslında, onboard) 1mbit gibi bişe davranıyo. Veri gönderi alımı bozuklaşıyo. Öyle birşey varsa ethernet kartında internete girebiliyondur belki ama sorun çıkartabilir.

Ama büyük ihtimalle hattından. Çağır gelsinler ölçüm filan yapsınlar. Küfür etmene filan da yok, huund emiş memurlara küfür edince birşey değişmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zoom neymiş yahu, alın babalar gibi onixon =)

görev yöneticisini aç, kullanıcı adınla açılmış, alışıldık programlardan farklı programlar varsa virüsten şüphelen, kapatmaya çalış, yeniden açılıyorsa kesin virüstür teşhisi koy, ara bilgisayarda, adını değiştir, regedit veya msconfigden sil, bilgisayarı yeniden başlat, falan filan..
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede zoom 5x var. Paso kopup dururdu koptumuda gelmezdi 2 gün. Önce kabloyu modemden cıkarıp telefona takıyordum sonra tekrar modeme bir kaç gün idare ediyordur ve sonra insan misali bağışıklık kazandı.Düzelmedi
Bu sefer başka bir yol buldum bizim evde 2 hat var modemin baglı oldugu hattan cıkardım öbür hatta takıp geri eski modem hattına takıyordum düzeliyodu. böylede 3-4 ay daha gitti (tabi kafasına gore kopuyo aralarda) ardından bunada bağışıklık kazandı.
2006 haziran ayı okul bitmiş tatile gidicem 2 hafta bodrum'da hangi sanatcı nerde cıkıyor diye bakıcam. Koptu gene O sinirle bir koymuşum modeme . Sinirle cıktım gittim Bavulları toplarken son bikez baktim Hat yoktu. Tatil bitti döndüğümde Hat vardı o gün bugundurde kopmaz.
Yani sana önereceğim Tatile cık yada modemine tatil yaptır dinlensin biraz :D Cok insancıl modemdir zoom 5x
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...