ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ben de ııı yı bayağı kullanırım, arada bi eöööö tarzı saçmaladığım da oluyo tabii=) Ama benim en çok kullandığım mmmmm(hı veya ı yla başlayarak) dır. Ama ıııı yla aynı amaca hizmet ediyo olsa gerek:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 E beğğ fransızlarda. Nefret edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 genellikle iyi hazırlanmadan yapılan konuşmalarda oluyor sanırım.. dün akşam ntv deki programda da bir adam öyle ııııı falan yapıyordu o yüzden bıkkınlık geldi maçı izledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 iyi de "ııı" sadece dili akıcı kullanmakla ilgili bir şey değildir. işte en çok karşılaştığım durum, daha önce tecrübe etmediğim olaylarla ilgili bana sorular sorulması ve cevap beklenmesidir.. mesela ben de bu durumda "hmmm" derim. bir düşünme sürecidir bu.. durumu düşünürken öküz gibi karşınızdakine bakmaktan kat kat iyidir. aranızda bir iletişim olduğunu, soruyu anladığınızı ve cevabını düşündüğünüzü belli eder... ben de çok beğenmesem ve kullanmasam da aynı biçimde "ııı" gibi şeyler de bunun için kullanılabilir. yani kelimelerin arasında es vermenin tek sebebi dili akılcı kullanamamak değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar