Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Evet daha önce internetten SP 2 yüklemiştim. yani şöyle oluyor. benim windows xp cd 'im sp 0 hiç yok. düz bildiin xp. dadından yinmiyo. Sp 1 i yükledim bişey için lazımdı indirdim yükledim falan herhangi bi program yok. daha önce de sp 1 i yükledim üstüne windows update ile sp 2 yi çekti makina bi kapandı bi daha açılmadı :) böyle bi durum tekrar söz konusu olurmu tırsıyorum şahsen. windows'u genuine yapma prog buldum. wmp 11 yüklemek istiyorum sp2 istiyo. gaza geldim vites attıramıyorum ayar oldum bi yardım edin plx.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bi arkadaşta da aynısı yaptıydı,wmp 11 cacık tavsiye etmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Genuine olayını başarıyla yaptıysan sorun olmaz, güven içinde yükleyebilirsin SP2'yi, direk link filan yoksa birşekilde ulaştırabilirim dosyayı (sanki bir yerde vardı rapidsiz filan dosya ama emin değilim). SP2 gerçekten kurulması elzem bir güncelleme paketi, bir an önce edin derim =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 windows update den kurarsan hiç bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bak denıyorum zgrw :) bi yamuk yaparsa çekiceğin var :) eheh. şaka bi yana gerçekten indirmem gereken bişi. sadece wmp 11 için değil makınada çok şey için lazım sp2. deneyelim görelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bende sp1 var ama media player 11 de var :D windows update sitesinden çekti. sp2 yi çekmesine izin vermedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ben indirmiştim dosya olarak hiçbişey olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Güncelleme için genuine zamazingosunu arıyor zaten sitede, yoksa indir öyle gel diyor. Yani güncelleme yapmayı başarırsan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 tmm tmm yaptım babalar gibi sistem var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar