nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mızıkadan anlayanlara bir sorum olacak: Elime bir mızıka geçti. 60'ların sonları veya 70'lerin başlarından kalma, hiç kullanılmamış. Schlossmeinel - Hugo Rauner KG. marka, Masterpiece model. Nasıldır bilir misiniz? Kaliteli midir acaba? Öğrensem mi çalmayı? [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 20:52 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Çalmayı öğren ; harmonika iyidir , ben severim. Ama seninkinin herhangi bir özelliği yok , hatta kötü ; git Pera Müzik'e bir hohner al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ben de sevinmiştim iyi birşey diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 İnsan düşünür "Ulan niye kimse kullanmamış bu mızıkayı 30 yıldır" diye. Otur sıfır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ya adam ithal ediyormuş saklamış torunlara veririm diye, babamın eşinin babası. Üvey dedem yaniama sever beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 iyi kotu, ogren sel calmayi, hatta ben de ogreniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 majorlere göre ayrılabiliyor mızıkalar .. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 zeplin içimi mi okudun bilmiyorum da mızıka ile ilgili bi konu açacaktım valla. burda soralım, var mı mızıka takılan sanatçılar türk-yabancı? çok severim bu meretin sesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar