Dev Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 13 Mayısta Cumhuriyet Mitingi için toplanacak İzmir tafyasından biri olarak bendeniz orjinal pankart fikirleri istiyorum. Ciddi olarak pankart yapacağız ve gideceğiz ama yapılan pankartlardan çok orjinal yapmak istiyoruz. Hadi bir beyin fırtınası yapalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bu arada Paticenek gidiyo muyuz? "Pati'yi de aldım geldim" hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Dokunulmazlığa ve yaptıkları çalıp çırpmalarakarşı biri olarak geçen gün aklıma şöyle bişey geldi: "Dokunulmazlara dokundurmaya geldik!" All rights reserved.. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:06 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Erken seçilme sorunu için, herşeye okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bi çubuk vardı Lüzumsuzsa söndür diye hatta;[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:09 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Gavur İzmir göndermeli bişey olabilir aslında... Tayyip pabucu yarım gavur izmire gel de oynayalım geldi aklıma ilk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 erken seçilme sorunu aehuaheuae. ama gerçi erken seçim hadisesi tartışmalı konu. Lüzumsuzsa Söndür ve Dokunulmazlara dokundurmaya geldik güzel çok. lüzumsuzsa söndür kesin hatta da ikincisini polis alabilir sokmuyorlarmış falan. alsın anasını satıyım gene de bu ikisini yapmaya kesin gözüyle bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ya ben yapacaktım ama olmadı işte. İstanbul'da oldu İzmir'e gitmiştim, İzmir'de yapılacak ve ben İstanbul'da olacağım :) Neyse artık yaparsa umarım polis almadan sokarsın. Mesajı alsın hortumcular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben sana istanbul mitinginde atılan sloganları yazayım. içlerinden ayıkla ya da türet -Türkiye ayıldı, imam bayıldı -Genciz, Türküz, Atatürkçüyüz -çimlere basma tayyip, onları eziyorsun, kusura bakma tayyip ampule benziyorsun. -ampul tayyip -tayyibe uyuz oluyoruz -tayyip alana, aydın doğan bedava -tayyip, pabucu yarım. Çık dışarıya oynayalım -tayyip baksana, göz kararı saysana -tayyip baksana, kaç kişiyiz saysana -çankaya yolları, şeriata kapalı -kasımpaşa imamı, kaça sattın vatanı -zıpla zıpla zıplamayan akp li -turkiye laiktir laik kalacak -işte tandoğan, işte çağlayan ananıda al git erdoğan -edison bile pişman -çankaya'da molla istemiyoruz -ne mutlu türküm diyene (asker marşı şeklinde hızlı hızlı) -ampulsun sen tayyip, ampulsun sen tayyip, ampulsun sen, ampulsun sen tayyip (bişeyimi ye fener marşı varya beşiktaşlıların yaptığı. onun melodisi.) -anladın sen tayyip, anladın sen tayyip, anladın sen, anladın sen tayyip(yine aynı melodi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 en orjinal pankart'ı Ankara mitinginde gördüm; "Anamı değil, babamı alıp geldim" altında ise Atatürk resmi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ampül söken el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ankara mitinginde bide "Ananıda al ABD'ye git" dieye bir slogan vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 miting kanaltürkten izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 BİNdirdik... [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:47 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 "Anamı değil, babamı alıp geldim" altında ise Atatürk resmi.. :) bu felaketmiş yalnız. evet bunu da kullanabiliriz. başka yaratıcı fikirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: tayyibe uyuz oluyoruz başka söze ne hacet :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 lol forgiver :D iidi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ne gavur, ne dinsiziz, biz laikiz, biz İZMİRLİYİZ! güzel oldu be:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ampul patladı yenisini takmaya geldik olabilir de miting kurulunun belirttiği pankartlar ve dövizler dışında pankart sokmak yasak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Önce istediğin pankartı hazırlıyorsun, sonra üstüne izin verilecek bir laf yazan büyük kağıdı onun üstüne geçirip zımbalıyorsun. Polisten geçince zımbaların oradan yırtıyor ve esas "mesajı" veren pankart ortaya çıkıyoor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 "sağlıklı yaşam için florasana geçelim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Benim Çağlayan için hazırladığım pankart "Küre ısındı Ampul ısınamadı" Baya bi beyin fırtınası yapmıştım :) Şimdi yeni bi pankart hazırlicak olsam.. "Bu ülkeyi yiyip,cumhurbaşkanı olunmaz ty-yeap" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bunu benim arkadas yolladi maile, yanilmiyosam o cekmis ben cok sevdim... [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 16:21 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 akp ampulunun altina kirmizi bir kutu icinde beyaz harflerle LUZUMSUZ ISE SONDUR verilebilicek en anlamli mezajdir keza en cok askeri binalarda her turlu enerji tuketen aletin altinda LUZUMSUZ ISE SONDUR -KOMUTAN seklinde ayni mesaji bulabilirsiniz mesjain nereye gittigini ise artik anlamistir heralde herkes Yasar amca, lutfen luzumsuz ampulleri sondurme isini bize birakin eger beceremzsek ampul guclu cikarsa inatci olursa siz sondurursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar