Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bu arada hemen Baykal'ı kötülemeyin çünkü bu yöntem daha önce de söylemiştim bi konuda etik değil hülleye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 abi anlamıyorum, halk o kadar "sağ sol ayrımı olmasın, birleşin" diyor, demin kanaltürk'te bir gazeteci de dile getirdi, chp hala hülle hesabında. yahu partilerde hiç mi hayır yok? "en güçlü parti ben olcam" diye yırtınıyorlar, ama vatan elden gidiyor. hani bir söz vardır: "kuzu can derdinde, kasap et derdinde." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bone, hülle işte etik değilki. CHP gibi bi parti hülleye bulaşmamalı. Asıl SHP gibi kapatıp tek partide birleşmeyenleri eleştirmek gerekli diye düşünüyorum ben. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 01:11 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bu birleşme yalan olacak gibi. baykal tamamen yutmak istiyor dsp yi. DSP de artık türkiye için bir sembol. chp nin yutmasına izin vermek saçma olur. Sadece seçim için birleşme yeterli. bunu chp çatısı altında yapabilirler sorun olmaz ama baykalın kafasındaki sinsi planlar yüzünden unutacağız gibi solda birleşmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Deniz Baykal emekliye ayrılsaydı sanki çok güzel olabilirdi. CHP yi bitiren adam olarak tarihe geçti sanırım. Bu arada nihayet diyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 chp'nin fonlarıydı bilmem nesiydi şuydu buydu.. Chp'yi kapatıp cdp falan kurmanın mümkünatı yok. Chp adı altında birleşirler birleşirlerse kesin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Amma çok ada taktınız , Önemli olan isim değil , Taban , Delege ve yönetim kadrosudur. Bizim birisi birinin altına girecekden kastımız budur. Baykalın eşitliği kabul etmez diye eleştirdiğimiz kısmı budur. Ne olucak ismi CHP olsa ne olur KHSDHDJS olsa ne olur , ambalaj merakından kurtulun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar