eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 YSK 22 Temmuzu en erken uygun tarih olarak belirledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Yurtdisinda nasil oy kullanabilirim? ABD'de olucam ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Çok yanlış tarihler bunlar. Millet bodrumda çeşmede eller havaya yapacak muhtemelen oy kullanacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 güzel bir bakış açısı tabi. yine bir o kadar kullanılmamış oy çıkarsa tbmmyi akpnin başına yıkabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Oy kullanmazlarsa bir bakıcaklar , bir 10 sene sonra saçlar içeri , sakallar dışarı yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bende o tarihte insanların tatil nedeniyle oy kullanmaya gitmeyeceklerini düşünüyorum umarım öyle olmaz çok çektik bu verilmeyen oylar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 AKP kendine oy verenleri ve vermeyenleri iyi tanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Memurundan tutun öğrencisine kadar herkes biyerlere gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ama insanlar durumun ciddiyetini anlamışlarsa eğer oy verirler umarım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 sırf akpciler gitmiyo tatile... penth, elçilikten kullanabilirsin. önceden bildirmen gerekiyo ama sanırım. bi ara konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Şimdi yaz aylarını seçti diye adamları degilde oy vermek yerine 300 500 yapan adamlara kızmak lazım fatih tayfası bayrama gitmiyor o yeah tatil ownzjo0 tayfada oy verecegi zaman geri dönsün bi zahmet.bunun içinde akpyi suçlamıycam bu işe önem veren adam zaten gider oyunu verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Geçen seçiminde listeleri yazın asılmış birçok insan özellikle universite öğrencileri kayıt olamamıştı. Bu seferde oy kullanamayacak olan asıl onlar , 300 milyonla istanbulda 1 ay geçinmek zorunda olan , yazın memleketine dönen ve seöçim kütük kaydı burada bulunanlar. Tatile çıkmak sizin seçiminizdir ama yurtta kalıyorsanız yazın yapılan bir seçim , oy kullanmak sizin seçiminiz değildir. Yazlıkçılar için değil bu nedenden dolayı seçim yazın yapılmamalıdır. Bu arada türkiyede üniversitelerde evlerinden uzakda okuyan öğrenci sayısının milyonun üzerinde olduğunu göz ardı etmeyin :=) [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:07 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben suçlayacağım, ucuz stratejiler bunlar ya valla. korkuyorum ben ülkenin nasıl insanlara kalacağını düşündükçe. amerikayada böyle şeyler yaparlar artık, tatil vaktinde rest çekerler falan kimse görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Madem en erken 22 temmuzda yapılabiliyor, Bence 1 ay 45 gün kadar daha ertelenebilse ve Eylül ortalarına denk gelse herkes için daha iyi olur. Tatilde olan varsa da gerçekten bi zahmet dönsün oy kullansın çünkü bu iş artık kişisel tercihleri aştı herkes oy vermekle yükümlü durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Yahu, yurtta kalan adam secim kutugunu memleketine aldiramaz mi allah askina? Yazin olmasi soyle iyi, yurtdisinda okuyan bircok kisi mayis ayinda geri donecek, agustos ortasinda tekrar okullarina gitmeye baslayacaklar. Temmuz'da yapilacak bir secimde bizim de oy kullanma hakkimiz olacak. Herkes oy kullanmak istiyor elbet; ama TR'de olan da birakin bir sekilde kullanma yolunu bulsun, obur turlu her halukarda biz oy kullanamiyoruz zaten. @Penth, yurtdisinda oy kullanamiyorsun arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 denizden çıkıp sandığa gitcez herhalde, ıslak ıslak sürdükleri boya da durmaz parmakta komple bütün eli boyarlar oylamadan kaçarak, seçimi iptal edilmesini sağlayan anayasayla buraya kadar bidahakine bütün oylamalara herkes katılır, katılmayan gaydir maddesi eklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 forgiver, sen bi ara go get a life kk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: riglous üye § 03 Mayıs 2007, Perşembe - 00:01 Yahu, yurtta kalan adam secim kutugunu memleketine aldiramaz mi allah askina? Bu saatten sonra aldırmak falan çok geç. Mesela İstanbulda okuyan arkadaşlarım İstanbulda oy verecekti kasım ayında burada oldukları için. Fakat şu durumda Temmuzda ya istanbula gelecekler ya oy vermeyecekler. Bu saatten sonra oy kullanacağı yeri oraya buraya aldırma gibi bi imkanları kalmadı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Benim yazın yurt dışında staja gidecek bir sürü arkadaşım var o dönemlerde, eğer ki oy verilemiyorsa yurt dışında çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 @forgiver boya yok bu sefer bilg.dan tc kimlik noyla bi sistem olcak sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: oylamadan kaçarak, seçimi iptal edilmesini sağlayan anayasayla buraya kadar $aka mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: oylamadan kaçarak, seçimi iptal edilmesini sağlayan anayasayla buraya kadar bidahakine bütün oylamalara herkes katılır, katılmayan gaydir maddesi eklensin ayıplıyorum, kınıyorum, dalga geçtiğine inanmak isteyip, inanamıyorum ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 "Yahu, yurtta kalan adam secim kutugunu memleketine aldiramaz mi allah askina?" Aldıramaz çünkü listeler çoktan kapandı ve bu insanlar sonbaharda uni okuyacakları şehirlerde olucaklarını düşündükleri için kayıtlarını bu şehirlerde yaptırdılar. Çok bilmeden konuşmamak atıp tutmamak lazım dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bilmedigim icin sonunda soru isareti var; yersiz gerginlige luzum yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar