Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrtica Devletin İçine Sızıyor [Gazeteden alıntı]

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Cumhuriyet Gazetesinden alıntıdır.

Genelkurmay , ilgili makamlara uygun ortamlarda bilgi verildiğine işaret etti.

"İrtica Devletin İçine Sızıyor"

Ankara (Cumhuriyet Bürosu)

-Genelkurmay Başkanlığı , önceki gün yaptığı açıklamalada , Türkiye Cumhuriyetinin başka laiklik olmak üzere temel değerlerini aşındırma girişimlerinin uygun ortamlarda ilgili makamların dikkatine sunulduğuna dikkat çekti. Genel kurmayın sözünü ettiği brifinglerden birisi Kasım 2006'da gerçekleştirilmişti. Gazetemiz Ankara temsilcisi Mustafa Balbay 'ın "Devlet ve İslam" adlı kitabında , brifingde hükümete aktarılan raporlar ayrıntıyla yer almıştı. Bu rapordaki saptamalardan bazıları şöyle :

*İrticai gruplar "İrticai Terör Örgütleri , Radikal Dini Gruplar , Dini Motifli Siyasal Gruplar" ve "Dini grup ve Tarikatlar" dır. Bu grupların 10'u terör örgütü , 17'si radikal dinci grup,1 tanesi dini motifli siyasal grup ve 18'i de dini grup ve tarikattır.

*İrticai Faliyetler 2005 yılına göre %28 oranında artarak 808 oldu. 2005 yılında bu sayı 583tü. Bu irticai unsurlar ile ilişkisi olan ticari şirket , vakıf , dernek , yayın organı , eğitim birimi gibi toplam 4351 oluşum bulunuyor. Türkiyede halen 71 TV , 217 radyo ve 62 gazete ile 164 dergi irticai unsurlar tarafından kullanılıyor.

Devamı çok uzun ama bunlar bile yeterlidir sanırım.. (:

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:46 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

O dini motifli siyasal grup ampul mü oluyor şimdi?? Yoksa saadet mi?
saadet de, ampül de ikisi de refah partisinden gelme işte.
refah, fazilet, saadet derken oldu size ampül partisi.
turgut özal, fetullah gülen, erbakan'ın tohumlarını şimdi bülent arınç, rte ve abdullah gül topluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
*İrticai Faliyetler 2005 yılına göre %28 oranında artarak 808 oldu. 2005 yılında bu sayı 583tü. Bu irticai unsurlar ile ilişkisi olan ticari şirket , vakıf , dernek , yayın organı , eğitim birimi gibi toplam 4351 oluşum bulunuyor. Türkiyede halen 71 TV , 217 radyo ve 62 gazete ile 164 dergi irticai unsurlar tarafından kullanılıyor.

şu sayılara takıldım ben.. ondan yazdım burasını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...