Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Arkadaş arabanın altından kurtardı yaklaşık bi 10 gün kadar önce bu hayvanatı. Gözleri iltihaplıydı göremiyordu hayvan. On günde canımıza okuyacak kadar canlandı ama. Bi de feci şekilde ısırmakta. Ahanda burada (19 saniyelik kısa bişey); http://www.youtube.com/watch?v=zM7wzfiCAvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hehe cengaver cengaver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Çok tatlıymış, tırnakları sivri olur yavruların da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Hahah zibidiye bak ya bittim :D alıp kafasını ısırcan bunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Arka ayaklar iyi çalışıyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ne diyosun d: o hayvan büyüsün havuç gibi soyar elinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 BEN ONU YERİM YAA!! alahım bu kadarmı şirin olur bi hayvan bayılıyorum su kedilere. büyüyüncede şirinliklerini kaybetmiyo şerefsizler. helal olsun kurtarmışsınız bakmışsınız. bi çok insan yapmıyo bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 çok şeker yaaa. görünce bizim yavruyu özledim bizim yavru ufak bir rahatsızlığından dolayı 3 gündür bir klinikte tedavi için. neyse bugun alıcaz akşama bol bol hasret gideririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 aaayyyy yerim. arka ayaklar çalışıyo paso, ehe yaramaz olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 o kedi sizi yer=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 büyüyünce 9 uz doğurtur yahu. pek çalışkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Hahaha süper birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 hehe çok tatlı kedi yerinde durmaz o birazdaha büyüyünce kesin =) ya o kol kimin ? bide onalr kıl mı yoksa kazak falan mı çözemedim tam ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 manyak bişi bu yaww ama tuy dokunce cok gicik oluolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: ya o kol kimin ? bide onalr kıl mı yoksa kazak falan mı çözemedim tam ? :) sen hayatının hatasnı yaptın şu lafla, yedi seni tim :P hain herif ahni adını köfte koyuyodun? kimyon nerden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Aa zopik tim mi d: benim de karşımda tim olsa ben de öyle tırmalarım ne yalan söyleyim d: hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: hain herif ahni adını köfte koyuyodun? kimyon nerden çıktı? Kimyonsuz köfte mi olurmuş? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Hatunlar böyle seviyor, ondan uzatıyorum kıllarımı. Yoksa engelleme yetisine sahibim : pppp Köfte iyi dedim ben de ama dinletemedim ütop. Ortak girdik kediye (o_O) (bkz : ortak kooperatife girmek, altılı ganyana girmek : p ) Köfte bi yana da ben dün -rahan'dan aldığım tariflen- bi körili tavuk yapmışım off ... Dehşet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 kimyon daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Kimyon daha yerinde olmuş köfte diyince akla daha sakin bir kedi geliyor. Arka pati tekniği iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 said: Ortak girdik kediye Biz de bu kurban 6 satanist birleşip kaplana gireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 said: kimyon daha güzel sen hemen muhalefet ol zaten:p tim o kedi şişip kimyonluğu kalmayıp köfte olunca görücem ben seni. ütopu dinleyeydim aaah ah diyeceğsin de iş işten geçmiş olacak olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar