Fatal_War Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Arkadaşlar bu konu hakkında bir kaç kez yazmışsınız ama benim sorumda aynı oradaki linklerin çalışmamasından dolayı yazdım bende unicorn var ama binilmiyor tek ortalıklarda geziniyor nasıl binilebilir yapıcam[hline]Fatal War Ultima Online Shar Yakında Hizmetinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Unicorn a 99z üstünde biniliyor sanırım. İla binecem diosan onun scp si ethereal seklinde dbsource.net de var.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Bu 99z ile 55i arasındaki farklar neler ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 sphereda unikron a binince ucuyordun yaw :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Uçan unicorn değil pegasus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Biraz forumları ararsanız bulursunuz , Verdata editing ile ilgili bir konu[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Yaa Heren Adam Araştırsa bulsa sormazdı demi yardım etsen ne olurki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 verdata ile değil anim dosyalarının değişmesiyle olduğunu biliyorum, fakat bu konu ilgi alanımın dışında kalıyor. ama forumda bununla ilgili birçok soru soruldu, soruluyor. Zamanında scriptlerini yazdılar buraya arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: RaVena, 26 September 2003 22:37 tarihinde demiş ki: Yaa Heren Adam Araştırsa bulsa sormazdı demi yardım etsen ne olurki.... Ehueheu Heren Nerden Bilsin de Yardım Edecek[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatal_War Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bakın bu AoS deil hani dsourcede varya oyle bir sey buda ordan buldum ama binilmiyor tek olay bu nasıl yapılabilir şimdi bir fikriniz var mı?[hline]Fatal War Ultima Online Shar Yakında Hizmetinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar