Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 öle oldu, şimdi üstüne yatıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tayyibin akp başa gelmeden önce 25 yaş konusunda sözü var. nası chp üstüne yatıyo anlamadım? said: elesso; hadi illegal faaliyetleri yok, senin gözlerin de mi yok? etrafında neler oluyor göremiyor musun? gözlerimden memnunum. etrafımda olanlardanda memnunum. paranoyak değilim, olmadık desteksiz teorilere göre yapmıyorum seçimlerimi. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 23:39 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 önergeyi ilk CHP verdi arkadaşım.Sonra avrupa birliği uyum şeysine AKP de hazırlamıs aynı seyi, okumuyomusun sen üstte c/p yaptıgın şeyi? ha seçimden önce 25 yaş sözü varmış tayyibin.oke.benimde arkadaşa iskender sözüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bu tayyibin çok ciddi vaatlerinden biriydi. yukarda c/p yaptığım şeyde nerde önerge teklifini chpnin yaptığı? (bn cidden uykuluyuma falan atıyım suçu göremedimde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 RTE sizi bile etkilemiş yahu.. akp mi erken seçime gidiyor? 16mayısa kadar cumhurbaşkanı seçilemeseydi,yasaya göre seçime gidilicekti zaten.. bunu bile kendi lehlerine kullandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 hakkaten ya sanki erken secim olmayacakmis gibi bide kendi ustlerine aldilar olayi yok bole cin gozlu bir devlet adami!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 iyi de anayasa mahekemsinden dönmeseydi 1. tur o zaman nası devam etcekti 16 mayısa kadar. 3. turda daha az oy gerekiyo bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Evet anayasa mahkemesinden dönmesi önemli ama arkadaşlar da zaten onu kastetmiş. Anayasadan döndü ve 367 bulunamadığı taktirde 2. tura geçilemiyor. O yüzden sittin sene devam ederdi o. AKP ise birkaç saat içerisinde kek kandırma politikası üretip sanki erken seçime kendileri gidiyormuş imajı verdiler. Fakat malesef 3 mayısta seçim yapmaya çalıştıklarında bu politikalarını kendi kendilerine yalanlamış olacaklar. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:24 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 hayırlısı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yahu peki gazetelerde neden millet ağladı , AKP den erken seçim kararı bekliyoruz diye :) Adamlar karar aldı üstüne yattı oldu şimdi.Derseniz ki kendi lehine çevirdiler demek ki işi biliyolar, adama sorarlar nerde bu muhalefet? Ayrıca muhalefet ne istedi adamlar kabul etti, cesaretlerine hayran kaldım, muhalefettende böyle hareketler bekliyoruz:) ama halkı uyandırmaklazım seçimlere kadar tehlikeye karşı yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 oha cumhurbaşkanını halk seçsin mi demiş tayyip? eğer böyle bi değişiklik yaparlarsa hem gül cumhurbaşkanı olur hem de akp çok daha fazla oyla meclise girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Halk ve meclis seçmeyince kim seçicek peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 nası ginaly nası olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 akp acaip prestij yapacak halkın gözünde. kaba tabiriyle "alın ulan biz meraklı değiliz kendi adamımızı getirmeye, çıksın adaylar halk seçsin" şeklinde umursamaz bir tavıra girmiş gibi görüncek. halk da dicek ki " anaa lan adamlar harbiden kendi zihniyetlerinden birini çıkarmak istemiolarmış vay anasını dürüstmüşler... " tabi bu arada gül de masum bi şekilde aday olcak. halk da gülü seçecek. bu politikasından dolayı da akpye oy verecek. halkı kandırmak basit. bende halkım. ben olsam ben de kanarım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 halk bensem olmaz o iş. yok ben halk değilsem dediğin doğru. doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 işte abi keşke her halk senin kadar bilinçli olsa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yok lan olmasın. bana kalsa gerilmeyin gençler abdullah geç sen şu koltuğa tayyip sen de şuraya. akıllı olun aklınızı alırım ama derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ehehe.. monarşik cumhuriyet diye yeni bi rejim kuralım. böyle işler ilerlerken en tepedeki adam karışmasın. bi karışıklık oldumu hemen el atsın sen geç şöle sende sus bakim cıs desin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: akp acaip prestij yapacak halkın gözünde. kaba tabiriyle "alın ulan biz meraklı değiliz kendi adamımızı getirmeye, çıksın adaylar halk seçsin" şeklinde umursamaz bir tavıra girmiş gibi görüncek. halk da dicek ki " anaa lan adamlar harbiden kendi zihniyetlerinden birini çıkarmak istemiolarmış vay anasını dürüstmüşler... " tabi bu arada gül de masum bi şekilde aday olcak. halk da gülü seçecek. bu politikasından dolayı da akpye oy verecek. halkı kandırmak basit. bende halkım. ben olsam ben de kanarım yani O kadar kolay degil o işler, halkın yapmış oldugu miting sonucunda tamam adamlara hatalarını kabul ettirdik artık oy verilebilecek kıvama geldiler ( yemek mi yapıyosun?) yada anaa lan boşu boşuna miting yaptık slogan attık adamlar aslında öyle degillermi bak goruyomusun artık oy atabiliriz!! şeklinde şeyleri düşünmek saçma. Böyle bir saflık kavramından bahsetmek boyle bir durum içerisinde yersiz olur. Gerçi "gelişerek değiştim" sözüne inanıp savunanları dusundukce bi nebze sana hak veriyorum ama şu anki durumda halk öfkeli ve kararlı. O yüzden yinede olmaz diyorum. Neyin ne oldugu ortaya çıktı AKP hatrı sayılır bir oy kaybına ugrayacak bence. Elbette onlara sürekli oy atan kemik kadroları bozulmayabilir ama kayıp kesin var fazla hemde. said: yok lan olmasın. bana kalsa gerilmeyin gençler abdullah geç sen şu koltuğa tayyip sen de şuraya. akıllı olun aklınızı alırım ama derim Fede The Mahallenin Dayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Cumhurbaşkanını halk seçsin diyerek yarı başkanlığa çevirmeye çalışıyorlar sistemi, cumhurbaşkanlıgı makamını guclendirerek iki koldanda egemen olmak istiyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Vatana millete hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Anayasa Komisyonu tarihi 22 temmuz olarak ilan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar