Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ya Allah askina .. hala bahane diosunuz ya.. Su kupada turu kazandiniz .. Ben bilegimin hakkiyla Futbolumla .. Yuregimle kazandim diebiliomusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Birgun umarim basiniza gelir benzeri .. aynisi gelse burda bidi bidi lari cekmekten paticik e giresim gelmez ama benzeri gelsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 umarım berabere biter akldaslka sdşlasmö :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 siz sanki bıdı bıdı yapmıyosunuz. her takımın başına geliyo bunlar, geçen sene de bizim başımıza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 iyi olan kazansın hulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 fistanima =) 871937893723 - 0 belli olmaz ama yencez sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 daha mac oynanmamıs hakeme laf ediyorlar olaki 1-2 hata yapsa vuracaklar adamı çıkısta.. Kimi verelim yav Ali Koç yönetsin maçı çok anlıyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 gellidus bilmiyorum ali koç anlıyo mu ama , senin anlamadıgından gayet eminim onceki yorumlarına dayanarak.sen fazla yorma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 arkadaslar fırat aydınus maç içerisinde iki takım aleyhine de hata yapabilir art niyet aramayın, çünkü gerçekten selçük dereli gibi rezil bi hakem değil. karakteri saglam, genc ve meslegine leke surdurmeyecek kadar temiz bir adam. en azından ben boyle dusunuyorum, kendinizi kötü yönetecek diye sartlandırırsanız maç sonrasında normalde tartısması bile gecmeyecek pozisyonları burda yok yere bahane edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Valla futbol ile ilgim senin gibi komik fenerbahcelileri sinir etmek uzerine kurulu.. Saolsun bjk bunu cok iyi yapti bu sene.. Ha senin futbol anlayisin, bilgin daha oynanmamis mac hakkinda hakeme atip tutmaksa senden bi 75 kat daha bilgiliyimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: Valla futbol ile ilgim senin gibi komik fenerbahcelileri sinir etmek uzerine kurulu Niye Fenerbahçeliler ile ilgili geçmişten kalan acı bir anın mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 evet kadikoyde toplu tecavuz ettiler bana.. Allahaskina su kahvehane agzini birakin koca koca heriflersiniz hayalgucunuz dusunme kapasiteniz bu kadarmi? Yok kuyruk acisimi var.. Yok kotu bir aninmi var.. Bakin onunuzde bilgi havuzu internet yeni kelimeler kazandirin kendinize yeni cumleler kurun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 geçen seneki son fb-gs maçındanda daha gergin bir maç olacak umarım yarıfinal deki gibi rezil olaylar olmaz [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:47 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Sen çıkıpta "Valla futbol ile ilgim senin gibi komik fenerbahcelileri sinir etmek uzerine kurulu" diye konuşursan afedersin sana ne diyeyim..Madem Fenerbahçe taraftarını sinir etmek amacın sen neden bu kadar sinirlenip kahvehane ağzı gibi konulara geliyosun merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 beni bir futbol maci icin sinirlendirmek heleki turkiye ligleri icindeki bir macta sinirlendirmek :) Benim tavsiyem biraz ingiltere ispanya futbolu izleyin sonra burdaki kalitesizligi gorunce zaten asicaksiniz bazi seyleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ingiltere ispanya ligleri varken biz burda boş işlerle mi ugrasıyoruz yani dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Olur hemen izleyelim,sen demek ki diğer ligleri seyrederek futbola olan bu ilginç ilgini kazandın.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bjk 5 tane çakar. Ya da çakamaz ama çaksın isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 rahat bi maç olcak fener alır her türlü ..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 fener yenilsin, bende rahat edeyim artık.. çünkü eğer yenerse kalan 3 hafta da kalpten giderim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Loli-pop döverim seni ha ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 birde şu bir gerçek son 5 yıldaki bjk-fb maçları (özellikle kadıköydekiler) , fb-gs maçlarından daha çok heyecan yaratıyor. dün bunu yılmaz vuralda söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 o değil de imzan yardı beni, ördek sokucak kaz çıkıcak ne lan zuhauhuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ruyamda gormustum 3-2 bjk alacak. ya da almayacak cunku ligde her takim boktan oynuyor. adam gibi futbol ve gol goremiyoruz. 1-0 gibi basit bir skor olur kim alirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar