Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 Mayis 2007 Besiktas - Fenerbahce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar fırat aydınus maç içerisinde iki takım aleyhine de hata yapabilir art niyet aramayın, çünkü gerçekten selçük dereli gibi rezil bi hakem değil. karakteri saglam, genc ve meslegine leke surdurmeyecek kadar temiz bir adam. en azından ben boyle dusunuyorum, kendinizi kötü yönetecek diye sartlandırırsanız maç sonrasında normalde tartısması bile gecmeyecek pozisyonları burda yok yere bahane edersiniz.
Mesaj tarihi:
Valla futbol ile ilgim senin gibi komik fenerbahcelileri sinir etmek uzerine kurulu..

Saolsun bjk bunu cok iyi yapti bu sene..
Ha senin futbol anlayisin, bilgin daha oynanmamis mac hakkinda hakeme atip tutmaksa senden bi 75 kat daha bilgiliyimdir..
Mesaj tarihi:
evet kadikoyde toplu tecavuz ettiler bana..

Allahaskina su kahvehane agzini birakin koca koca heriflersiniz hayalgucunuz dusunme kapasiteniz bu kadarmi?

Yok kuyruk acisimi var.. Yok kotu bir aninmi var..

Bakin onunuzde bilgi havuzu internet yeni kelimeler kazandirin kendinize yeni cumleler kurun..
Mesaj tarihi:
geçen seneki son fb-gs maçındanda daha gergin bir maç olacak umarım yarıfinal deki gibi rezil olaylar olmaz

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:47 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sen çıkıpta "Valla futbol ile ilgim senin gibi komik fenerbahcelileri sinir etmek uzerine kurulu" diye konuşursan afedersin sana ne diyeyim..Madem Fenerbahçe taraftarını sinir etmek amacın sen neden bu kadar sinirlenip kahvehane ağzı gibi konulara geliyosun merak ettim.
Mesaj tarihi:
beni bir futbol maci icin sinirlendirmek heleki turkiye ligleri icindeki bir macta sinirlendirmek :)

Benim tavsiyem biraz ingiltere ispanya futbolu izleyin sonra burdaki kalitesizligi gorunce zaten asicaksiniz bazi seyleri..
Mesaj tarihi:
birde şu bir gerçek son 5 yıldaki bjk-fb maçları (özellikle kadıköydekiler) , fb-gs maçlarından daha çok heyecan yaratıyor. dün bunu yılmaz vuralda söyledi.
  • Yeni Oluştur...